Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml
Stevia Nutramedix 30 ml

Stevia Nutramedix 30 ml

CWD09-30
18,37 €

Stevia je izvleček rastline Stevia rebaudiana. Stevia se uporablja kot nadomestek sladkorja. Ne zvišuje krvnega sladkorja in ne sodeluje pri procesu odlaganja maščob.

 

Stevia sladko zelišče

Stevia je izvleček rastline Stevia rebaudiana. Stevia se uporablja kot nadomestek sladkorja. Ne zvišuje krvnega sladkorja in ne sodeluje pri procesu odlaganja maščob. Izvleček stevije ima tudi protimikrobno delovanje proti borelli in biofilmu ter širok spekter protiglivičnega in antioksidativnega delovanja. Stevia Sweet Herb je vključena v Cowden Support Program in jo je treba uporabljati v povezavi z drugimi izdelki iz Cowden's Protocol.

Prehransko dopolnilo

Nutramedix®

Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki na ameriškem trgu deluje od leta 1993. Proizvaja visoko kakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke na osnovi patentirane metode ekstrakcije. Za izdelke Nutramedix je značilna visoka učinkovitost in širok spekter delovanja.

Sestavine: ekstrakt listov Stevia rebaudiana, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Uporaba: 3 ali več kapljic dodajte hrani ali pijači. V primeru mikrobne okužbe uporabite 30 kapljic dvakrat na dan. Pred uporabo stekleničko pretresite.

Neto teža: 30 ml

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe ženske.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.