L-karnitin Bicaps® karnitin 60 kap

L-karnitin Bicaps® karnitin 60 kap

FM31
11,16 €

L-karnitin je naravno hranilo, ki je derivat vitamina BT, bistvenega pomena za pravilno delovanje živčnega in mišičnega sistema.

 

BICAPS® CARNITINE

 

L-karnitin je naravno hranilo, ki je derivat vitamina BT, bistvenega pomena za pravilno delovanje živčnega in mišičnega sistema. Acetil-L-karnitin stimulira celice, da proizvajajo nevrotransmiter - dopamin, in okrepi njegovo aktivnost. Zelo pomembna funkcija L-karnitina je pomagati pri transportu maščobnih kislin v mitohondrije ali energetske centre našega telesa. Drug pomemben vidik aktivnosti L-karnitina so njegove nevroprotektivne lastnosti. Menijo, da L-karnitin pomembno prispeva k zaščiti živčnih celic, vključno z možganskimi celicami pred številnimi neugodnimi dejavniki.

BICAPS® CARNITINE vsebuje naravno pululanovo kapsulo. Pululan dobimo z naravnim postopkom fermentacije. Med proizvodnjo se ne uporabljajo suroke živalskega izvora, zato je kapsula primerna za vegetarijance in vegane. Izdelek ne vsebuje umetnih polnil, sredstev proti strjevanju in barvil, kot so: magnezijev stearat, silicijev dioksid, titanov dioksid itd.

Primerno za vegetarijance in vegane.

 

OBLIKE Sp. z oo

Podjetje FORMEDS Sp. z oo je specializirano za proizvodnjo prehranskih dopolnil v čisti obliki prahu brez dodanih konzervansov, barvil in sladil. Ponuja naravne, učinkovite in varne izdelke. Celoten proizvodni postopek je v skladu s sistemom HACCP. Surovine, ki se uporabljajo za proizvodnjo njenih izdelkov, izvirajo iz uglednih evropskih dobaviteljev.

 

Prehransko dopolnilo

 

Sestavine: N- acetil-L-karnitin,   pululan (lupina kapsule).

 

Dnevni obrok - vsebuje 1 kapsula (referenčni% vnosa):

  •        N- acetil-L-karnitin - 550 mg

Priporočeni dnevni vnos: Vzemite 1 kapsulo enkrat na dan med obrokom.

 

Neto vsebina: 33 g - 60 kapsul

 

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

 

Pozor: Ne prekoračite priporočenih dnevnih obrokov za zaužitje čez dan. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. Izdelka ne smete nadomestiti za raznoliko prehrano.

 

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.