Politika zasebnosti Healthylife SC

 

Healthylife SC spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da jo bo varoval, pri čemer upošteva to politiko zasebnosti v skladu z UREDBO EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA (EU) 2016/679 z dne 27. aprila 2016 o zaščiti fizičnih oseb pri obdelavi osebnih podatkov podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46 / ES (Splošna uredba o varstvu podatkov). Predstavljamo našo politiko zasebnosti. Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate s prakso, opisano v tej politiki zasebnosti. Izraz "spletno mesto" pomeni spletno trgovino, ki je na voljo na www.lymeherbs.pl, pa tudi katero koli drugo spletno stran, ki jo upravlja Healthylife SC

Ta pravilnik o zasebnosti določa vrste informacij in podatkov, ki jih lahko zbiramo od vas in nam jih lahko posredujete ob obisku ali uporabi našega spletnega mesta, pa tudi naše prakse, povezane z zbiranjem, uporabo, shranjevanjem, zaščito in razkritjem takih informacij in podatkov .

Ta politika zasebnosti velja za podatke in podatke, ki jih zbiramo:

  • na spletnem mestu ali prek spletnega mesta;

  • v obliki e-poštne korespondence ali druge elektronske korespondence;

  • ko ustvarite račun na spletnem mestu;

  • ko se prijavite na naša glasila.

 

Prosimo, pozorno preberite našo politiko zasebnosti ter v njej vključena načela in prakse, povezane z vašimi informacijami in podatki, ter načinom, kako z njimi ravnamo. Če ne izrazite soglasja z našimi načeli in praksami, ne smete uporabljati našega spletnega mesta. Z obiskom ali uporabo spletnega mesta izrazite soglasje k tej politiki zasebnosti.

 

Ta pravilnik o zasebnosti se lahko občasno spremeni. Če boste spletno mesto še naprej uporabljali po njegovi spremembi, bomo domnevali, da se strinjate s takšnimi spremembami, zato vam svetujemo, da redno preverjate pravilnik o zasebnosti glede morebitnih posodobitev.

 

Skrbnik podatkov

Vse osebne podatke, ki jih zagotavlja ali zbira to spletno mesto, v glavnem upravlja Healthylife Martin Karov, Monika Karov SC, s sedežem na naslovu: ul. Wolności 101, 41-500 Chorzów, Poljska.

 

Podatke zbira Healthylife SC

Podatki o oddanem naročilu: Pri oddaji naročil v trgovini Lymeherbs vas prosimo, da navedete svoje polno ime, spol, poštni naslov, telefonsko številko in elektronski naslov. Ti podatki nam bodo omogočili obdelavo vaših naročil, stik z vami v primeru težav z izvršitvijo naročila, pa tudi elektronsko potrditev naročila ali dokončanje naročila.

 

Spletni račun: V času oddaje naročila vam ponujamo možnost ustvarjanja spletnega računa. Če se strinjate z zgoraj navedenim, bomo osebne podatke, ki jih navedete, shranili v bazo podatkov odjemalca. Omogočil nam bo hitrejše izvrševanje prihodnjih naročil. Če izbrišete spletni račun, osebni podatki, ki jih shranjujemo, ne bodo odstranjeni. Do svojih osebnih podatkov lahko kadar koli dostopate in jih popravljate.

 

Zgodovina transakcij: Vodili bomo elektronski register vseh naročil, oddanih v trgovini Lymeherbs.

 

Glasilo: Naše glasilo naročnike obvešča o najnovejših cenah, ponudbah in izdelkih. Pošljemo ga samo uporabnikom, ki so se strinjali, da ga prejmejo. Naročnino lahko kadar koli prekličete, ta možnost je vključena tudi v vsako poslano glasilo; lahko se tudi odjavite z obrazcem, ki je na voljo na naši spletni strani.

 

Naslov IP: Registriramo vaš naslov IP, s katerega obiščete našo spletno stran. Omogoča nam identifikacijo ponudnika internetnih storitev (ISP) in ne vsebuje nobenih informacij o vas kot posamezniku. Te podatke uporabljamo za boljše razumevanje, od kod prihaja naš omrežni promet.

 

Podatki otrok: Naše spletno mesto ni namenjeno za uporabo osebam, mlajšim od šestnajst (16) let, zato mlajše osebe prosimo, da svojih osebnih podatkov ne posredujejo prek našega spletnega mesta. Nenamerno ne zbiramo informacij in podatkov otrok, mlajših od šestnajst (16) let, brez dovoljenja staršev.

 

Piškotki Spletno mesto uporablja piškotke, in sicer majhne besedilne datoteke, poslane v računalnik uporabnika interneta, ki ga identificira na način, potreben za poenostavitev ali onemogočanje določene operacije. Piškotki so neškodljivi tako za računalnik kot za njegovega uporabnika in njegove podatke.

Pogoj za aktiviranje piškotkov je, da jih sprejmete prek spletnega brskalnika in jih ne odstranite s trdega diska. Prav tako jih lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika, kar lahko omeji ali prepreči uporabo nekaterih delov storitve.

Piškotki lahko vsebujejo osebne podatke uporabnika, čeprav bo to v večini primerov le njegov / njen elektronski naslov. Ti podatki so na voljo samo uporabniku določenega računalnika in naši storitvi.

 

Google Analytics: Spletno mesto uporablja storitev Google Analytics za spremljanje uporabe našega spletnega mesta. To storitev zagotavlja Google, Inc. ("Google") Google Analytics temelji na mehanizmu piškotkov, pri čemer se datoteke v uporabnikovem računalniku dajo v analizo, kako jo uporabniki uporabljajo. Z uporabo teh podatkov bomo lahko izboljšali uporabnost, arhitekturo in funkcionalnost spletnega mesta. Informacije, ki jih ustvarijo piškotki o možnosti uporabe spletnega mesta s strani uporabnika (med drugim njegov / njen IP naslov), se prenesejo Googlu in shranijo na njegovih strežnikih v ZDA.

 

Kako Healtylife SC uporablja vaše podatke?

Razkritje informacij

Healthylife SC ne bo posredoval vaših osebnih podatkov v tržne namene nobenim podjetjem, ki ne pripadajo Healthylife SC

Healthylife SC posreduje vaše osebne podatke izvajalcem, ponudnikom storitev in drugim tretjim osebam, s katerimi sodeluje in ki so na podlagi podpisanih sporazumov dolžne varovati osebne podatke ali jih uporabljati samo za namene, za katere jim zagotavljamo podatke.

 

Kako Healthylife varuje vaše podatke?

Sprejemamo ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred naključno izgubo ali njihovim brskanjem, uporabo, spreminjanjem ali razkritjem s strani nepooblaščenih oseb. Vse informacije in podatki, ki jih prejmemo od vas, so shranjeni na varnih strežnikih, zaščitenih z požarnimi zidovi. Z uporabo našega spletnega mesta izražate soglasje za prenos vaših osebnih podatkov na te strežnike.

Varnost vaših osebnih podatkov je odvisna tudi od vas. Če ste nastavili geslo za prijavo na našo spletno stran, ste odgovorni za njegovo varovanje v skrivnosti. Prosimo, ne delite svojega gesla z nikomer.

Na žalost prenos informacij prek interneta ni povsem varen. Čeprav se trudimo, da bi zaščitili vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti njihove varnosti na naši spletni strani. Vse podatke pošiljate na lastno odgovornost. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za kakršno koli dejanje izogibanja nastavitvam zasebnosti ali zaščiti na spletnem mestu.

 

Dostop do podatkov in njihovo posodabljanje

Vabljeni ste, da kadar koli dostopate do svojih podatkov in jih posodobite.

Če se želite seznaniti z vašimi osebnimi podatki, nas kontaktirajte na contact@lymeherbs.eu in navedite svoje polno ime in naslov (za namen preverjanja).

 

Stranka je preklicala soglasje za obdelavo osebnih podatkov

Stranka ima pravico kadar koli umakniti svoje dovoljenje za obdelavo svojih osebnih podatkov. Soglasje je mogoče umakniti s pisnim izrazom volje za odvzem dovoljenja za obdelavo osebnih podatkov po elektronski pošti na: kontakt@lymeherbs.pl ali po pošti na naslov: Healthylife SC ul. Gliwicka 234, 40-866 Katowice.

Podjetje lahko shrani osebne podatke stranke, kljub temu, da izrazi voljo, da umakne soglasje za obdelavo osebnih podatkov, če pride do okoliščin, ki omejujejo to pravico, kot so:

  • situacija, ko je obdelava podatkov potrebna za določitev, preučitev ali obrambo zahtevkov.

 

Čas obdelave kupčevih osebnih podatkov

Osebni podatki stranke se bodo obdelovali do preklica soglasja in po takem umiku za obdobje zastaranja zahtevkov, do katerih je upravičen skrbnik podatkov, ali zahtevkov do skrbnika.

 

Spremembe te politike

Vse spremembe tega pravilnika o zasebnosti bodo objavljene na tej podstrani našega spletnega mesta.

 

Kontaktni podatki

Vprašanja ali komentarje v zvezi s to politiko zasebnosti in kakršnimi koli povezanimi praksami lahko pošljete na: kontakt@lymeherbs.si

Product added to wishlist
Product added to compare.