• −15%
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml
Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
16,60 € 19,53 € -15%

Sparga Sulphur Detox je izvleček iz korenine medicinskih špargljev. Sparga Sulphur Detox podpira odstranjevanje sulfoantibiotikov in drugih zdravil na osnovi sulfonamidov, ki blokirajo poti telesnih sulfatov in poti toksinov glutationa.

 

Sparga Sulphur DetoxSparga Sulphur Detox je izvleček iz korenine medicinskih špargljev. Sparga Sulphur Detox podpira odstranjevanje sulfoantibiotikov in drugih zdravil na osnovi sulfonamidov, ki blokirajo poti telesnih sulfatov in poti toksinov glutationa. Sparga Sulphur Detox je vključen v Cowden Support Program in ga je treba uporabljati skupaj z drugimi izdelki iz Cowden's Protocol.Prehransko dopolnilo


Nutramedix®
Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1993. Proizvaja visoko kakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke na osnovi patentirane metode ekstrakcije. Za izdelke Nutramedix je značilna visoka učinkovitost in širok spekter delovanja.


Sestavine: izvleček koreninskega kanala medicinskega šparglja, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Uporaba: Nalijte 10 kapljic (0,5 ml) v 120 ml vode in počakajte minuto, preden popijete. Po potrebi se lahko jemlje večkrat na dan. Pred uporabo stekleničko pretresite.

Neto teža: 30 ml

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, na suhem mestu, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe ženske.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.