Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml
Takuna Nutramedix 30 ml

Takuna Nutramedix 30 ml

CWD10-30
34,64 €

Takuna Microbial Defense je izvleček lubja Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense ima zelo močne protimikrobne in protivirusne lastnosti. Izvleček je učinkovit predvsem proti virusom Epstein Barr, Cytomegalovirus in Herpes zoster.

 

Takuna Microbial DefenseTakuna Microbial Defense je izvleček lubja Cecropia strigosa. Takuna Microbial Defense ima zelo močne protimikrobne in protivirusne lastnosti. Izvleček je učinkovit predvsem proti virusom Epstein Barr, Cytomegalovirus in Herpes zoster. Takuna ima tudi protiglivične lastnosti. Oslabi simptome, ki spremljajo okužbo. Takuna Microbial je vključen v Cowden Support Program in ga je treba uporabljati v povezavi z drugimi izdelki iz Cowden's Protocol.

Prehransko dopolnilo


Nutramedix®
Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki na ameriškem trgu deluje od leta 1993. Proizvaja visoko kakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke na osnovi patentirane metode ekstrakcije. Za izdelke Nutramedix je značilna visoka učinkovitost in širok spekter delovanja.


Sestavine: ekstrakt lubja Cecropia strigosa, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Uporaba: 1-30 kapljic vlijte v 120 ml vode in počakajte minuto preden popijete. Začnite z 1 kapljico 2-krat na dan (30 minut pred obrokom) in postopoma povečujte vnos. Pred uporabo stekleničko pretresite.

Neto teža: 30 ml

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe ženske.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.