Choose a searcher

Program podpore Cowden

Program podpore Cowden

Cowden protokol

 

Zeliščna trgovina Lymeherbs ponuja celotno paleto izdelkov iz Cowdenovega protokola. Cowden Protocol je protokol, ki ga je razvil dr. W. Lee Cowden, namenjen ljudem z lajmsko boreliozo in za zmanjševanje simptomov, povezanih z boreliozo. Protokol Cowden se uporablja tudi za druge sočasne okužbe, ki jih prenašajo klopi.

Cowdenov protokol vključuje 14 različnih izdelkov Nutramedix, vključno s 7 zeliščnimi pripravki, znanimi kot Microbial Defense, ki kažejo antibakterijsko delovanje. Protokol Cowden vključuje: Banderol, Burbur-pinella, Cumanda, Enula, Houttuynia, Magnezijev malat, Mora, Peteršilj, Samento, Sealantro, Serrapeptaza, Sparga, Stevia, Takuna.

 

Opis splošnih lastnosti vseh izdelkov, ki so del Cowdenovega protokola:

Banderol Microbial Defense : kaže protivnetne lastnosti, ima širok spekter antibakterijskih, protivirusnih in antiparazitskih lastnosti. Zaradi teh lastnosti je Banderol učinkovit proti bakterijam Borrelia in sočasnim okužbam, ki jih prenašajo klopi, kot so Babesia, Bartonella, Chlamydia, Ehrlichia, Mycoplasma, Rickettsia in Cytomegalovirus.

 

Burbur-pinella Detox : podpira razstrupljanje možganov in centralnega živčnega sistema ter čisti telo toksinov in biotoksinov. Odstranjuje toksine iz možganov, perifernega živčnega sistema in hrbtenice. Baurbur-pinella čisti kri in medcelične prostore, razstruplja jetra, ledvice in limfni sistem. Učinkovito zmanjšuje nelagodje, ki spremlja Herxovo reakcijo.

 

Cumanda Microbial Defense : ima protivnetne lastnosti, ima širok spekter antibakterijskih, protivirusnih in antiparazitskih lastnosti. Zahvaljujoč tem lastnostim je Cumanda učinkovita proti bakterijam Borrelia in sočasnim okužbam, ki jih prenašajo klopi. Snovi, ki jih vsebuje, imajo tudi močno protiglivično delovanje proti glivicam Candida, Aspergillus in Mucor. Aktivne snovi imajo lastnosti prehajanja krvno-možganske pregrade.

 

Enula Microbial Defense : ima protivnetne lastnosti, ima širok spekter antibakterijskih, protiglivičnih, protivirusnih in antiparazitskih lastnosti. Enula je učinkovita proti boreliji in nekaterim vrstam Babesia.

 

Houttuynia Microbial Defense : ima protivnetne lastnosti, ima širok spekter antibakterijskih in protiglivičnih lastnosti. Zahvaljujoč tem lastnostim je Houttuynia učinkovita proti boreliji Borelia in sočasnim okužbam, ki jih prenašajo klopi. Še posebej je učinkovit proti Bartonelia.

 

Magnezijev malat : oblika magnezija, ki jo telo izjemno dobro absorbira. Magnezij je bistven mineral, potreben za pravilno delovanje telesa. Magnezij je nujen za vzdrževanje normalnega delovanja živcev in možganov, srčnega ritma in krvnega tlaka. Magnezij je potreben tudi za pravilno krčenje in sprostitev skeletnih mišic, pa tudi gladkih mišic v črevesju, trebušni slinavki, žolčevodih itd.

 

Mora Microbial Defense : ima protivnetne lastnosti in ima širok spekter antibakterijskih, protivirusnih, protiglivičnih in antiparazitskih lastnosti.

 

Razstrupljanje peteršilja : kaže lastnosti, ki očistijo telo toksinov in biotoksinov. Zdravilne učinkovine, ki jih vsebuje pripravek, razstrupljajo jetra, ledvice, limfni sistem in medcelične prostore ter čistijo kri. Detox peteršilja učinkovito zmanjša simptome, ki spremljajo Herxovo reakcijo. Poleg tega dopolnjuje pomanjkanje železa, kalcija, riboflavina, tiamina, vitamina C, karotenov in vitamina A.

 

Samento Microbial Defense : učinkovine, ki jih vsebuje Samentoj, so učinkoviti modulatorji imunskega sistema, izkazujejo širok spekter antibakterijskega, protivirusnega, protiglivičnega in antiparazitskega delovanja. Zahvaljujoč tem lastnostim je Samento učinkovit proti bakterijam Borrelia burgdorferii in drugim vrstam bakterij Borrelia ter proti sočasnim okužbam, ki jih prenašajo klopi.

 

Sealantro Metal Detox : podpira razstrupljanje telesa težkih kovin, pa tudi biotoksinov in mnogih drugih strupenih snovi.

 

Serrapeptase : je proteolitični encim (razbijanje beljakovin), pridobljen iz prebavnega sistema sviloprejk. Naloga tega encima je prebaviti fibrin, ki ščiti bakterijo Borrelia. Serrapeptase pomaga razgraditi mikrobni biofilm. Razpad fibrina, ki ščiti bakterije, naredi celice imunskega sistema učinkovite pri napadih in boju proti patogenim mikroorganizmom. Serapeptaza izboljša transport kisika do tkiv z razgradnjo fibrina, ki se oprime sten kapilar. Posledično se v tkivih, kjer so prevladovale anaerobne razmere, torej ugodne za rast bakterij, okolje spremeni v aerobne razmere, neugodne za preživetje bakterij.

 

Sparga Sulphur Detox : podpira odstranjevanje sulfoantibiotikov in drugih zdravil na osnovi sulfonamidov iz telesa, ki blokirajo telesne sulfatne poti in način konjugacije toksinov prek glutationa.

 

Stevia : ima antibakterijsko delovanje proti vsem razvojnim oblikam bakterij borelije. Vpliva na biofilm, ki ga ustvarijo bakterije. Stevia ima tudi širok spekter protiglivičnega in antioksidativnega delovanja.

 

Takuna Microbial Defense : ima zelo močne antibakterijske, protivirusne in protiglivične lastnosti. Takuna zmanjša simptome, ki spremljajo okužbo.

 

Če se odločite za uporabo Cowdenovega protokola, natančno upoštevajte navodila, ki so priložena izdelkom. Navodila so zelo natančna in vsebujejo tabele, kako izdelek uporabljati vsak dan. Izdelki združeni v že pripravljene pakete in razdeljeni v sklope 1. mesec - 9. mesec.

 

  Filter izdelkov
kategorije
Vrsta izdelka
Product added to wishlist
Product added to compare.