Pogoji uporabeInformacije o podjetju

Healthylife Martin Karov, Monika Karov S.C.

Davčna številka: PL6342828337, registrska številka podjetja: 243565136.

Naslov: ul. Wolności 101, 41-500, Katowice, Poljska

 

Splošni pogoji

Naročila lahko oddate prek našega spletnega mesta za varno nakupovanje www.lymeherbs.si. Druga naročila lahko oddate na naš e-naslov: kontakt@lymeherbs.si.

Vse cene vključujejo DDV in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Vse zahtevke za kratko dobavo ali okvare je treba sporočiti v 3 dneh po dostavi.

Ne odgovarjamo, če podatki, ki so na voljo na tej spletni strani, niso točni, popolni ali aktualni. Informacije o zdravju, ki jih vsebuje to spletno mesto, so na voljo samo v izobraževalne namene in niso namenjene nadomestitvi razgovorov z zdravnikom ali drugim ponudnikom zdravstvenih storitev.

Strinjate se, da zakoni Republike Poljske urejajo kakršno koli uporabo te spletne strani, ne glede na pravila v zvezi s kolizijsko zakonodajo, ki bi uporabljala materialno zakonodajo druge jurisdikcije, vključno v zvezi s spori, ki bi nastali zaradi vaše uporabe te spletne strani ali gradivo s te spletne strani.

Pridržujemo si pravico zavrniti vsako naročilo, ki ga oddate pri nas. Po lastni presoji lahko omejimo ali prekličemo kupljene količine na osebo, na gospodinjstvo ali na naročilo. Te omejitve lahko vključujejo naročila, oddana z istim računom stranke, isto kreditno kartico in / ali naročila, ki uporabljajo isti naslov za izstavitev računa in / ali pošiljanje.

Vaše posredovanje osebnih podatkov v trgovini ureja naša politika zasebnosti.

Občasno lahko na našem spletnem mestu ali v storitvi obstajajo informacije, ki vsebujejo tipografske napake, netočnosti ali opustitve, ki se lahko nanašajo na opise izdelkov, cene, promocije, ponudbe, stroške pošiljanja izdelkov, roke prevoza in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico do popravka morebitnih napak, netočnosti ali opustitve ter do spremembe ali posodobitve informacij ali preklica naročila, če so kakršne koli informacije v storitvi ali na katerem koli sorodnem spletnem mestu kadar koli brez predhodnega obvestila netočne (tudi po oddaji naročila).

 

Vrnitve / vračila / odpovedi

Blago nam lahko vrnete v 14 dneh od prejema paketa.

V primeru reklamacije prosimo, da pokvarjeno blago takoj pošljete v trgovino po pošti. Vendar pa družba ne sprejema nobenih paketov, poslanih COD. Stroški, povezani s pošiljanjem reklamacije, bodo po prejemu paketa in sprejemu reklamacije takoj poslani na bančni račun, ki ga navede stranka. Vrnjenim izdelkom je treba priložiti potrdilo o nakupu in izpolnjen obrazec za vračilo (obrazec za vračilo lahko prenesete tukaj). Če je pritožba upravičena, bo izdelek po možnosti zamenjan ali kupcu povrnjeni stroški. Blago z napako je blago s tehničnimi napakami. Čas za obravnavo pritožb je do 14 delovnih dni, vendar trgovina naredi vse, da pritožbo reši v najkrajšem možnem času. Če je pritožba zavrnjena, se blago pošlje nazaj na stroške kupca.

Če je blago vrnjeno odprto, vendar se ugotovi, da NI poškodovano / pokvarjeno, kupnine ne moremo vrniti.

Stroški vračila: Prosimo, upoštevajte, da lahko povrnemo stroške poštnine le za vrnitev artikla; poslali smo vam napačen izdelek ali pa je izdelek poškodovan ali pokvarjen. Za izdelke, za katere je bilo ugotovljeno, da so v dobrem stanju, ne bomo vrnili poštnine.

Naročilo lahko kadar koli prekličete, preden ga pošljete za popolno vračilo kupnine, tako da nas kontaktirate na kontakt@lymeherbs.si. Vračila bodo obdelana v roku 3 delovnih dni.

 

Plačilo

Plačate lahko s Przelewy24 (kreditne / debetne kartice Visa / MasterCard), PayPalom ali neposrednim bančnim nakazilom.

 

Dostava / dostava

Standardna dostava: Naročila so običajno poslana v 1-5 delovnih dneh od nakupa.

Za mednarodna naročila se obrnite na lokalni carinski urad za informacije o uvoznih omejitvah in dovoljenjih. Za vse tarife, davke in dajatve je odgovoren kupec.

Na povzetku naročila bodo prikazani ločeni stroški pošiljanja.

Product added to wishlist
Product added to compare.