Keratin 50 mg, 60 kapsul

Keratin 50 mg, 60 kapsul

SWA50
8,67 €

Keratini so skupina trdnih, vlaknatih beljakovin, ki pomagajo ohranjati zdrave sklepe in podpirajo kožo, lase in nohte.

 

Keratin 50 mg

Keratini so skupina trdnih, vlaknatih beljakovin, ki pomagajo ohranjati zdrave sklepe in podpirajo kožo, lase in nohte. Keratini zagotavljajo izjemno visoko vsebnost aminokisline cistein, ki je sama po sebi bogat vir žveplovih molekul, ki negujejo in krepijo hrustančno tkivo. Ko se molekule žvepla iz cisteina vežejo druga na drugo, tvorijo zelo močne vezi, imenovane "cisteinski mostovi". Ti mostovi zagotavljajo pomembno podporo za nosilne sklepe. Swanson Premium Brand® Keratin, pridobljen iz tibetanske volne, zagotavlja čisti hidroliziran keratin, primeren za hrano, ki neguje zdrava vezivna tkiva in spodbuja zdravje, moč in videz kože, las in nohtov.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največji zasebni trgovec s katalogi vitaminov v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolnilo

Sestavine: keratin (iz tibetanske volne), riževa moka, želatina, magnezijeva sol maščobnih kislin, silicijev dioksid.

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):


50mg - keratin (iz tibetanske volne)



Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan.

Vsebina paketa: 60 kapsul

Shranjevanje: Izdelek hranite pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene porcije za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.