Shilajit - himalajska mumija 400 mg

Shilajit - himalajska mumija 400 mg

ALI49
Obecnie brak na stanie
11,79 €

Shilajit (Mumio) standardiziran na 20 % fulvične kisline

 

Shilajit - himalajska mumija 400 mg

Mumio, imenovan tudi Shilajit, je črno-rjava smoli podobna snov, ki se naravno nahaja v skalnih razpokah v nekaterih gorskih verigah. Narejen je iz ostankov rastlin, alg in lišajev, ki jih najdemo v kotičkih gorskih skal, kjer se sčasoma zaradi naravnih bioloških sprememb spremenijo v mumio, bogat z dragocenimi zdravju koristnimi sestavinami. Med številnimi učinkovinami mumia so nekatere najpomembnejše fulvične kisline. Poleg tega vsebuje tudi številne druge biološko aktivne snovi, kot so fosfolipidi, triterpeni in fenolne kisline. Prav tako je bogata z vitamini, minerali in elementi v sledovih.

Krepi imunski sistem, podpira sečila, pozitivno vpliva na prebavni sistem, pozitivno vpliva na normalno telesno težo, podpira spolne funkcije, pomaga vzdrževati normalen menstrualni ciklus, krepi kosti in sklepe, podpira um in kognitivne funkcije. deluje in ima pomlajevalni učinek.

MedicLine

MedicaLine poljskemu proizvajalcu linije izdelkov Aliness. Izdelki vključujejo naravne kombinacije, za katere je značilen vpliv in najvišji obseg funkcionalnih lastnosti, zaradi česar so boljši za telo in imajo zdravju prijazen značaj. Njihova proizvodnja je odobrena po načelu »clean label«, ki zagotavlja nepotrebne dodatke. Vitamine znamke Aliness lahko uživajo alergiki, osebe z intoleranco za laktozo, pa tudi osebe brez glutena.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: izvleček mumia (shilajit) standardiziran na 20% fulvične kisline, ovoj kapsule (vezivo: hidroksipropil metilceluloza).

Vsebina 1 kapsule: 400 mg izvlečka mumia (shilajit 20%), vključno z 80 mg fulvinske kisline.

Priporočen dnevni vnos : 1 kapsula enkrat na dan med obrokom.

Vsebina paketa : 90 kapsul

Skladiščenje: Zavarovano pred škodljivimi učinki v vodi, na suhem mestu izven dosega majhnih otrok.


Pozor: Čez dan ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice in doječe ženske. Izdelek se ne more uporabljati kot nadomestilo za raznoliko prehrano.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.