Vitamin B3, niacin, nikotinamid 500 mg, 100 kapsul

Vitamin B3, niacin, nikotinamid 500 mg, 100 kapsul

Aliness
ALI06
7,65 €

Niacin ima bistveno vlogo pri delovanju različnih encimov, ki sodelujejo pri presnovi ogljikovih hidratov in maščob, delovanju živcev.

 

Vitamin B3, niacin, nikotinamid 500 mg

 

Niacin ima ključno vlogo pri delovanju različnih encimov, ki sodelujejo pri presnovi ogljikovih hidratov in maščob, delovanju živčnega in prebavnega sistema, proizvodnji spolnih hormonov in vzdrževanju zdrave kože.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije aktivnih snovi. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uporabljajo tako osebe, ki so brez glutena, kot tudi osebe z alergijami in intoleranco za laktozo.

Prehransko dopolnilo

Ngredients I:   Niacin kot nikotinamid, lupina kapsule hidroksipropil metilceluloza.

Vsebnost v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula) (% RWS-Referenčni dnevni vnos%): Niacin (nikotinamid) - 500 mg (* 3125%)

 

Priporočen dnevni vnos:   Vzemite 1 kapsulo na dan, najbolje med obrokom.

 

Neto teža: 100 zelenjavnih kap.

 

Skladiščenje:   Zaščitite pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem, nedostopnem za majhne otroke.

 

Pozor:   Ne prekoračite priporočenega dnevnega dodatka čez dan. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice ali doječe matere. Tega izdelka ni mogoče nadomestiti za raznoliko prehrano.

 

 

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.