Organski cinkov trio 15 mg, 100 tablet

Organski cinkov trio 15 mg, 100 tablet

ALI13
6,74 €
rating Preberi 6 ocene
Povprečna ocena: 9.8/10 Število ocen: 6

Prehransko dopolnilo vsebuje tri organske oblike cinka, za katere je značilna velika biološka uporabnost: cinkov citrat, cinkov glukonat in cinkov pikolinat.

 

Organski cinkov trio 15 mg

Prehransko dopolnilo vsebuje tri organske oblike cinka, za katere je značilna velika biološka uporabnost: cinkov citrat, cinkov glukonat in cinkov pikolinat. Vsebnost vsake oblike cinka je 1/3, izračunana kot cinkovi ioni.

Cink je eno najpomembnejših mikrohranil, potrebnih za pravilno delovanje telesa. Podpira pravilno delovanje imunskega sistema s sodelovanjem pri razvoju T-limfocitov. Cink je bistven za vzdrževanje ustrezne presnove ogljikovih hidratov. Izboljša tudi intelektualne sposobnosti, preprečuje demenco in podpira zdravljenje depresije. Poleg tega cink ščiti celice pred poškodbami prostih radikalov.

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije aktivnih snovi. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uporabljajo tako osebe, ki so brez glutena, kot tudi osebe z alergijami in intoleranco za laktozo.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine:   sredstvo za povečanje prostornine - kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, akacijeva vlakna, cink (cinkov citrat, cinkov glukonat, cinkov pikolinat), sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid.

 

Vsebnost v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula) (% referenčnega dnevnega vnosa RWS): Cink (citrat, glukonat, pikolinat) - 15 mg (* 150%)

 

Priporočen dnevni vnos:   1 tableta na dan med obrokom.

Neto teža: 100 tablet

Skladiščenje:   Zaščitite pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem, nedostopnem za majhne otroke.

 

Pozor:   Ne prekoračite priporočenega dnevnega dodatka čez dan. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice ali doječe matere. Tega izdelka ni mogoče nadomestiti za raznoliko prehrano.

Nov
Filtriraj ocene
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Ponastaviti

Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Ein sehr gutes, verträgliches Produkt. Es scheint eine gute Wirksamkeit zu haben.
Zinc
rating 10
2023-10-27
Sylva
A coupler avec la vit C pour augmenter son immunité
I
rating 10
2023-08-07
Stina
I
Zinc
rating 10
2023-07-28
Sylva
Formule trio appréciable
bon produit
rating 9
2022-02-24
mary93
super digeste
Immunité
rating 10
2021-07-13
Anonymous
Bon produit, dosage intérressant.\r\n

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.