Sulforafan iz kalčkov brokolija 400µg, 100 kapsul

Sulforafan iz kalčkov brokolija 400µg, 100 kapsul

ALI47
7,85 €
rating Preberi 3 ocene
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 3

Najkakovostnejši kalčki brokolija v prahu (Brassica oleracea italica) BroccoPhane®, standardizirani na 0,4 % sulforafana.

 

Sulforafan iz kalčkov brokolija 400µg

 

Sulforafan je žveplova organska spojina, ki spada med izotiocianate. Njegov naravni vir so vse vrste križnic – zelje, brstični ohrovt, ohrovt in cvetača. Največ pa ga je v brokoliju, kjer velja za zdravju posebej dragoceno sestavino.

Menijo, da je največ sulforafana prav v brokoliju, a le njegovi kalčki so prava zakladnica te dragocene sestavine. Vsebnost sulforafana v kalčkih brokolija je lahko do 30-krat večja kot v zreli rastlini! Poleg sulforafana so kalčki bogati tudi s številnimi vitamini (A, C, E, K in vitamini skupine B) in mikroelementi (železo, fosfor, cink, selen in mangan) ter vrsto drugih pomembnih hranil, kot je npr. koencim Q10, karotenoidi ali vlaknine. Zaradi tega jih je vredno vključiti v vsakodnevno prehrano.

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki blagovne znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije učinkovin. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uživajo tako ljudje na brezglutenski dieti kot tudi ljudje z alergijami in laktozno intoleranco.

 

Prehransko dopolnilo

 

Sestavine: kalčki brokolija (Brassica oleracea italica) v prahu BroccoPhane® standardiziran na 0,4 % sulforafan, sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza).

Vsebnost v priporočenem dnevnem odmerku (1 kapsula): BroccoPhane® kalčki brokolija v prahu 100 mg, vključno s: sulforafan 400 µg

 

Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula dnevno med obrokom.

Neto teža: 100 kapsul

Shranjevanje: Zaščiteno pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu, nedostopnem majhnim otrokom.

Pozor: Čez dan ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice in doječe ženske. Izdelek se ne more uporabljati kot nadomestilo za raznoliko prehrano.

Good product
rating 10
2024-02-28
SR
It is good.
Weihnachtslieferung
rating 10
2024-01-15
Kräuterküche
?
Ohne Titel
rating 10
2024-01-11
Sissi
Nach so kurzer Zeit ist noch keine Wirkung wahrnehmbar. Das Produkt macht einen guten Eindruck.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.