Quercetin 120 kapsul (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsul (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsul (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsul (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsul (Nutramedix)
Quercetin 120 kapsul (Nutramedix)

Quercetin 120 kapsul (Nutramedix)

CWD53-C
21,51 €
rating Preberite recenzijo
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 1
Kvercetin je v družini vo avonoidov, znanih kot avanoli, za katere se zdi, da podpirajo običajne procese razstrupljanja telesa, povezane z antioksidacijsko aktivnostjo, in se v nekaterih primerih vežejo na železo, da bi podprli zdravo oksidacijsko stanje.

 

Kvercetin


NutraMedix Quercetin je prečiščen iz cvetov Sophora japonica, splošno znanega kot japonsko drevo pagoda. Čeprav se posamezna sposobnost absorpcije kvercetina lahko razlikuje glede na genetske dejavnike in so povezane z mikrobiomom črevesja, se oblika dihidrata v zdravilu NutraMedix Quercetin na splošno šteje za zelo biološko uporabno.

Kvercetin je v družini fl avonoidov, znanih kot avanoli, za katere se zdi, da podpirajo običajne procese razstrupljanja telesa, povezane z antioksidacijsko aktivnostjo, in se v nekaterih primerih vežejo na železo, da bi podprli zdravo oksidacijsko stanje. Nekatere raziskave kažejo, da flavonoli podpirajo tudi transport cinka v celicah. V zadnjem času so te kemikalije preučevali, kako vplivajo na proces delitve celic in komunikacijo med celicami, kar se lahko spremeni z običajnim staranjem. V nasprotju z antioksidativno podporo je to zdaj glavno področje raziskav o lastnostih flavonoidov, ki podpirajo zdravje.

 

Prehransko dopolnilo


Nutramedix ®
Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1993. Na osnovi patentirane metode ekstrakcije proizvaja visokokakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke. Izdelke podjetja Nutramedix odlikuje visoka moč in širok spekter dejavnosti.


Sestavine: Quercetin (cvet Sophora japonica), rastlinske kapsule, rastlinski magnezijev stearat.

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (2 kapsuli): Quercetin (cvet Sophora japonica) - 500 mg

 

Priporočen dnevni vnos: Vzemite dve kapsuli enkrat na dan po obroku.


Neto teža:
120 kapsul

Skladiščenje:
Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene dnevne porcije. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti za raznoliko prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.