Kozji kolostrum 500 mg, 100 kap

Kozji kolostrum 500 mg, 100 kap

ALI48
28,86 €
rating Preberite recenzijo
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 1

Colostrum Aliness je mešanica številnih sestavin z različnimi fizikalnimi, kemičnimi in biološkimi lastnostmi, je vir 19 eksogenih aminokislin, vsebuje imunoglobuline, predvsem IgG, IgM, IgA, IgE, IgD in PRP (prolin), laktoferin (a beljakovine iz skupine transferinov) ter vitamini in minerali.

 

Kozji kolostrum 500 mg

Visokokakovosten 28% kozji kolostrum, standardiziran na vsebnost suhe snovi, ki ne vsebuje beljakovin.

Kolostrum, znan tudi kot mlezivo ali kolostrum, se pridobiva iz kravjega mleka. Kolostrum je snov, ki jo izločajo mlečne žleze in se sprošča v zadnjem obdobju nosečnosti do trenutka poroda. Ima značilno rumeno barvo. Njegova sestava je drugačna kot kasneje pridobljeno mleko. Ti so bili izpostavljeni posebnim vrednostim in imunoglobulinom (tudi vključeni).

Colostrum Aliness je kombinacija številnih osnovnih, dostopnih in bioloških sestavin, vsebuje 19 eksogenih aminokislin, vsebuje imunoglobuline, predvsem IgG, IgM, IgA, IgE, IgD in PRP (prolin), laktoferin (protein iz skupine transferinov) ter elementi in minerali.

Vsebnost vitaminskih sestavin - glavne B1, B2, B6, C, E in A.

Vsebnost mineralov - predvsem fosforja, kalcija, kalija, magnezija in natrija

Sestava kolostruma se spreminja s časom od proizvodnje. Število sestavin se zmanjša v korist sladkorjev in lipidov, ki vsebujejo energente.

V kolostrumu je laktoza (mlečni sladkor), vendar je njena vsebnost veliko bolj dostopna kot v kasnejšem mleku. To zadostuje za zagotavljanje virov energije ter uravnavanje sestave in aktivnosti črevesne mikroflore (zaradi razgradnje laktoze za uživanje mleka).

Vendar pa je količina mlečnega sladkorja v kolostrumu, zbranem v nekaj urah po uporabi, tako majhna, da se ne pojavi pri ljudeh z intoleranco za laktozo.

MedicLine

MedicaLine poljskemu proizvajalcu linije izdelkov Aliness. Izdelki vključujejo naravne kombinacije, za katere je značilen vpliv in najvišji obseg funkcionalnih lastnosti, zaradi česar so boljši za telo in imajo zdravju prijazen značaj. Njihova proizvodnja je odobrena po načelu »clean label«, ki zagotavlja nepotrebne dodatke. Vitamine znamke Aliness lahko uživajo alergiki, osebe z intoleranco za laktozo, pa tudi osebe brez glutena.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Kozji kolostrum (posušen kozji kolostrum), ki vsebuje 28% imunoglobulina [IG], mikrokristalna celuloza: polnilo, ovoj kapsule: (snov: hidroksipropilmetilceluloza).

Vsebina 1 kapsule: Kozji kolostrum 28% GI 500 mg, Imunoglobulini 140 mg

Priporočen dnevni vnos : 1 do 2 kapsuli dnevno, pred obrokom, z vodo.

Neto teža : 100 kapsul

Skladiščenje: Zavarovano pred škodljivimi učinki v vodi, na suhem mestu izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Čez dan ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice in doječe ženske. Izdelek se ne more uporabljati kot nadomestilo za raznoliko prehrano.

OPINION
rating 10
2024-01-14
ANDRE 1571

un bon produit est trop tôt pour être évalué....

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.