Vitamin B2 60 kapsul

Vitamin B2 60 kapsul

FM35
7,62 €
Vitamin B2 pomaga pri pravilnem delovanju živčnega sistema, ohranja zdravo kožo in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ena kapsula vsebuje 40 mg vitamina B2 (riboflavin) in 273 mg inulina.

 

Bikaps vitamin B2

Vitamin B2 je nujen za izločanje kortizola, ki je hormon s protivnetnimi lastnostmi.
Vitamin B2 vpliva na proizvodnjo nevrotransmiterjev (serotonin, dopamin in aminomaslena kislina), ki zagotavljajo pravilno delovanje živčnega sistema. Pomaga tudi pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter prispeva k zmanjšanju utrujenosti in utrujenosti.


BIOCAPS B2 vsebuje naravno pululansko kapsulo. Pullulan se pridobiva z naravnim procesom fermentacije. Pri proizvodnji se ne uporabljajo živalske surovine, zato je kapsula primerna za vegetarijance in vegane. Izdelki ne vsebujejo umetnih polnil, sredstev proti sprijemanju in barvil, kot so: magnezijev stearat, silicijev dioksid, titanov dioksid itd.


Primerno za vegetarijance in vegane.

FORMEDS Sp. z oo

Podjetje FORMEDS Sp. z oo je specializirano za proizvodnjo prehranskih dopolnil v čisti obliki prahu brez dodanih konzervansov, barvil in sladil. Ponuja naravne, učinkovite in varne izdelke. Celoten proizvodni proces je v skladu s sistemom HACCP. Surovine, ki se uporabljajo za proizvodnjo njegovih izdelkov, izvirajo od uglednih evropskih dobaviteljev.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: inulin (korenina cikorije), pululan (lupina kapsule), vitamin B2 (fiboflavin).

Dnevni obrok - 1 kapsula vsebuje (referenčni vnos%):

  • inulin - 273 mg
  • vitamin B2 (riboflavin) - 40 mg (2857%)

Priporočen dnevni vnos: Zaužijte 1 kapsulo enkrat na dan med obrokom.

Neto vsebina: 60 kapsul

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenih dnevnih obrokov za uživanje čez dan. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. Izdelek se ne sme uporabljati kot nadomestek za raznoliko prehrano.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.