• Nov
Tekočina D-3 & MK-7, 30 ml
Tekočina D-3 & MK-7, 30 ml
Tekočina D-3 & MK-7, 30 ml
Tekočina D-3 & MK-7, 30 ml
Tekočina D-3 & MK-7, 30 ml
Tekočina D-3 & MK-7, 30 ml

Tekočina D-3 & MK-7, 30 ml

NOW81
Zadnji izdelki v trgovini
23,37 €

Liquid D-3 & MK-7 podjetja Now Foods je visoko kakovostno prehransko dopolnilo, ki podpira zdravje kosti in krvožilnega sistema.

 

Tekočina D-3 & MK-7

Tekočina D-3 in MK-7 podjetja Now Foods združujeta vitamina D-3 in K-2, dve hranili, ki sta bili obsežno raziskani glede njune vloge pri zdravju kosti, zob in srca in ožilja. Vitamin D-3 skupaj s kalcijem podpira zdravje kosti, pomemben pa je tudi za zdravje imunskega sistema. MenaQ7® MK-7 je edinstvena biološko razpoložljiva oblika vitamina K-2 brez soje, ki ima ključno vlogo pri zdravju arterij s svojo sposobnostjo podpiranja pravilne presnove kalcija v krvnih žilah in arterijah. Vitamin K-2 je pomemben tudi za tvorbo močnih in zdravih kosti.

 

Now Foods ®

Now Foods®, ustanovljen leta 1948, velja za ugledno ameriško blagovno znamko v industriji prehranskih dopolnil. S svojo predanostjo izjemni kakovosti se NOW Foods® drži standardov dobre proizvodne prakse (GMP), kar zagotavlja, da njihovi izdelki izpolnjujejo stroge kontrole kakovosti za dobro počutje svojih strank.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: vitamin D3 (kot holekalciferol) (iz lanolina), vitamin K2 (kot menakinon-7) (MK-7) (MenaQ7®) (iz čičerike), olje srednjeverižnih trigliceridov (MCT), sončnično olje, olje žafranike, vitamin E brez soje, olja poprove mete in izvlečka rožmarina.

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (5 kapljic):

62,5 mcg - Vitamin D3 (kot holekalciferol) (iz lanolina) (2500 ie) 313%*

100 mcg - Vitamin K2 (kot menakinon-7) (MK-7) (MenaQ7®) (iz čičerike)

*RWS - referenčni vnos (dnevni)

Priporočen dnevni vnos: Pred uporabo pretresite. Vzemite 5 kapljic na dan neposredno ali v svoji najljubši pijači. Najbolje ga je zaužiti z obrokom, ki vsebuje maščobe.

Vsebina paketa: 30 ml

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.


Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.


Izdelano v ZDA po standardih GMP

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.