• Nov
C-1000 Zinc Immune, 180 kapsul
C-1000 Zinc Immune, 180 kapsul
C-1000 Zinc Immune, 180 kapsul
C-1000 Zinc Immune, 180 kapsul

C-1000 Zinc Immune, 180 kapsul

NOW70
22,85 €

C-1000 Zinc Immune je prehransko dopolnilo, razvito za podporo delovanju imunskega sistema.

 

C-1000 Cink imunski

 

C-1000 Zinc Immune podjetja Now Foods je visokokakovostno, popolnoma naravno prehransko dopolnilo, razvito za podporo delovanju imunskega sistema. Prehransko dopolnilo vsebuje mešanico vitamina C, cinka in bioflavonoidov, ki podpirajo boljše delovanje imunskega sistema in splošno zdravje.

 

- Vitamin C je bistveno hranilo, ki prispeva k rasti, razvoju in obnovi različnih tkiv v telesu. Je antioksidant, ki pomaga zaščititi celice pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali. Vitamin C ima tudi ključno vlogo pri podpiranju imunskega delovanja, saj pomaga stimulirati proizvodnjo belih krvnih celic.

- Cink je mineral, potreben za podporo imunskega delovanja, celjenje ran in sintezo DNK. Deluje kot antioksidant in pomaga podpirati zdravo rast in razvoj. Cink ima tudi vlogo pri podpiranju kognitivnih funkcij in uravnavanju razpoloženja.

- Kompleks bioflavonoidov citrusov, ki jih najdemo v citrusih, kot so pomaranče in grenivke. Bioflavonoidi so antioksidanti, ki pomagajo zaščititi celice pred poškodbami. Pomagajo tudi pri podpiranju imunskega delovanja s povečanjem aktivnosti belih krvnih celic.

Izdelek je vegetarijancem prijazen, brez GSO in glutena.

 

Now Foods ®

Now Foods®, ustanovljen leta 1948, velja za ugledno ameriško blagovno znamko v industriji prehranskih dopolnil. S svojo predanostjo izjemni kakovosti se NOW Foods® drži standardov dobre proizvodne prakse (GMP), kar zagotavlja, da njihovi izdelki izpolnjujejo stroge kontrole kakovosti za dobro počutje svojih strank.

 

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: C-1000 Zinc Immune podjetja Now Foods vsebuje lastniško mešanico vitamina C, cinka in bioflavonoidov. Hipromeloza (celulozna kapsula), hidroksipropil celuloza, stearinska kislina (rastlinski vir) in silicijev dioksid.

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):

1g - vitamin C (1000mg)

15 mg - cink

Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula dnevno z obrokom.

Vsebina paketa: 180 kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.


Izdelano v ZDA po standardih GMP

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.