Jagode gloga 540 mg, 100 kapsul
Jagode gloga 540 mg, 100 kapsul
Jagode gloga 540 mg, 100 kapsul
Jagode gloga 540 mg, 100 kapsul
Jagode gloga 540 mg, 100 kapsul
Jagode gloga 540 mg, 100 kapsul

Jagode gloga 540 mg, 100 kapsul

NOW54
11,29 €

Učinkuje na skoraj vse simptome bolezni srca: aterosklerozo, srčno aritmijo, kongestivno srčno popuščanje, hipertenzijo in periferno žilno bolezen.

 

Jagode gloga 540 mg



Hawthorn Berry, torej izvleček glogovih jagod, deluje kot posledica takojšnjega širjenja srčnih bolezni: agresije, srčnega prenosa, kongestivne srčne bolezni, dajanja in pošiljanja perifernih tokov. Rastlina, ki znižuje krvni tlak, širi krvne žile po telesu, znižuje znižano raven krvi, varuje delo srca, upočasnjuje in normalizira bitje srca.

Jagode gloga vključujejo teorijo o tradicionalni uporabi v Evropi in Severni Ameriki kot zeliščni tonik. Sodobne znanstvene raziskave so identificirale številne bioaktivne sestavine, vključno z OPC (oligomernimi procianidini). Za mnoge od njih je bilo ugotovljeno, da imajo močan lovilni učinek prostih radikalov.

Now Foods ®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoke kakovosti in visoke cenjen.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: izvleček jagod gloga, hipromeloza (celulozna kapsula) in stearinska kislina (rastlinski vir).


Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (2 kapsuli):



1,08 g - Glog (izvleček jagod)

Priporočen dnevni vnos: 2 kapsuli 3-krat na dan z obroki.

Vsebina paketa: 100 kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.