Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tablet

Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tablet

Aliness
ALI07
6,25 €
rating Preberite recenzijo
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 1

Vitamin B6 (piridoksin HCl), ki ga najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih, ima ključno vlogo v številnih življenjskih procesih.

 

Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tablet

 

Vitamin B6 (piridoksin HCl), ki ga najdemo v običajnih prehranskih dopolnilih, ima ključno vlogo v številnih življenjskih procesih. 5-fosfat piridoksal je metabolično aktivna oblika vitamina B6, ki dokazano ščiti žive lipide in beljakovine pred reakcijami glikacije. Zaradi staranja v telesu nastajajo napredni končni produkti glikacije (AGE).   Osrednji živčni sistem se pri proizvodnji serotonina, kritičnega nevrotransmiterja, opira tudi na B6.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije aktivnih snovi. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uporabljajo tako osebe, ki so brez glutena, kot tudi osebe z alergijami in intoleranco za laktozo.

Prehransko dopolnilo

Sestavine:   Vitamin B6 (P-5-P piridoksalo-5-fosfat), sredstvo za povečanje prostornine: kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid.

Vsebnost v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula) (% referenčnega dnevnega vnosa%): Vitamin B6 (P-5-P piridoksalo-5-fosfat) - 25 mg (* 1785%)

Priporočen dnevni vnos:   Vzemite 1 kapsulo na dan, najbolje med obrokom.

Neto teža: 100 tablet

Skladiščenje:   Zaščitite pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem, nedostopnem za majhne otroke.

Pozor:   Ne prekoračite priporočenega dnevnega dodatka čez dan. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice ali doječe matere. Tega izdelka ni mogoče nadomestiti za raznoliko prehrano.

 

 

Nov
Vitamin B6 (P-5-P) 25 mg, 100 tabletter
rating 10
2023-05-20
Albina
Bra produkt, Rekommenderar

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.