Koencim Q-10 100 mg, 60 kapsul

Koencim Q-10 100 mg, 60 kapsul

PRT04
13,49 €

Koencim Q10 je naravni antioksidant, ki sodeluje v verigi presnovnih kemijskih reakcij, ki ustvarjajo energijo v celicah.

 

Koencim Q10

 

Koencim Q10 je naravni antioksidant, ki sodeluje v verigi presnovnih kemijskih reakcij, ki ustvarjajo energijo v celicah. Izboljša izkoriščanje kisika v miokardu in prekrvavitev. Poleg tega koencim Q10 stimulira imunski sistem, da proizvaja protitelesa in poveča razmerje med CD4 in CD8. Razmerje se znatno zmanjša pri bolnikih s kroničnimi boleznimi.

 

Puritan's Pride®

 

Puritan's Pride® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Surovine, uporabljene za proizvodnjo dodatkov znamke Puritan's Pride®, so najvišje kakovosti. Izdelki Puritan's Pride® so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

 

Prehransko dopolnilo

 

Sestavine: Koencim Q10, olje riževih otrobov, želatina, rastlinski glicerin, lecitin ( soja ), titanov dioksid.

Izdelek ne vsebuje: umetnih arom, sladil, konzervansov, sladkorja, škroba, mleka, laktoze, glutena, pšenice, kvasa, natrija.

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula): koencim Q10 100 mg,

 

Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan, najbolje ob obroku.

Neto teža: 27 g - 60 kapsul

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

 

Pozor: Ne prekoračite priporočenih dnevnih obrokov za zaužitje čez dan. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere. Izdelka ne smete nadomestiti za raznoliko prehrano.

 

 

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.