Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsul
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsul
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsul
Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsul

Quercetin High Potency 475 mg, 60 kapsul

SWA17
27,67 €

Kvercetin spada v skupino flavonoidov. Pomaga pri zapiranju krvnih žil in zmanjšanju njihove prepustnosti. Kvercetin deluje tudi antihistaminsko.

 

Kvercetin

Kvercetin spada v skupino flavonoidov. Pomaga pri zapiranju krvnih žil in zmanjšanju njihove prepustnosti. Kvercetin deluje tudi antihistaminsko. Blaži učinke obsevanja in zmanjšuje utrujenost in stres. Kvercetin sodeluje pri uravnavanju številnih celičnih procesov, kot sta celična proliferacija in smrt. Poleg tega ima kvercetin zaščitni učinek na vitamina C in E, ki preprečuje oksidacijo askorbata.

 

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največje zasebno trgovsko podjetje z vitaminskimi katalogi v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Quercetin, želatina (lupina kapsule), riževa moka, magnezijev stearat in / ali kremen (sredstva proti strjevanju)

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula): kvercetin (kvercetin dihidrat) - 475 mg

Priporočen dnevni vnos: Ena kapsula na dan

Neto teža: 44 g - 60 kapsul

Skladiščenje: Shranjujte na suhem, izogibajte se prekomerni vročini. Ne uporabljajte, če je tesnilo pod čepom poškodovano ali manjka. Hranite izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenih obrokov za zaužitje čez dan. Prehranskih dopolnil ni mogoče uporabiti kot nadomestek (nadomestek) raznolike prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.