Baker Trio 2,5 mg, 100 tablet

Baker Trio 2,5 mg, 100 tablet

ALI16
6,16 €
rating Preberite recenzijo
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 1

Prehransko dopolnilo vsebuje: citrat, glukonat in bakrov sulfat - za te oblike je značilna velika biološka uporabnost.

 

Baker Trio 2,5 mg

Prehransko dopolnilo vsebuje: citrat, glukonat in bakrov sulfat - za te oblike je značilna velika biološka uporabnost. Vsebnost vsake oblike bakra je 1/3, izračunana kot bakrovi ioni.

Baker je potreben za sintezo hemoglobina in skupaj z železom sodeluje pri prenosu kisika do celic, vključno z občutljivimi na živčna tkiva hipoksije. Ta element vpliva na možgane in prenos živčnih impulzov ter na raven nevrotransmiterjev. Baker krepi imunost in ščiti telo pred prostimi radikali.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije aktivnih snovi. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uporabljajo tako osebe, ki so brez glutena, kot tudi osebe z alergijami in intoleranco za laktozo.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine:   sredstvo za povečanje prostornine - kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, akacijeva vlakna, baker (bakrov citrat, bakrov glukonat, bakrov sulfat), sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid.

 

Vsebnost v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula) (% referenčnega dnevnega vnosa RWS): baker (citrat, glukonat, sulfat) - 2,5 mg (* 250%)

 

Priporočen dnevni vnos:   1 tableta na dan med obrokom.

Neto teža: 100 tablet

Skladiščenje:   Zaščitite pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem, nedostopnem za majhne otroke.

 

Pozor:   Ne prekoračite priporočenega dnevnega dodatka čez dan. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice ali doječe matere. Tega izdelka ni mogoče nadomestiti za raznoliko prehrano.

 

 

 

 

Nov
Great!!!
rating 10
2022-08-23
If You Step On Me I Sing ;-)
Nice price/quality

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.