Vitamin K2 D3 (60 obrokov)

Vitamin K2 D3 (60 obrokov)

FM17
Obecnie brak na stanie
6,74 €

Prehransko dopolnilo F-VIT D3 MAX K2 vsebuje naravno pridobljeni vitamin K2 MK-7, vitamin D3 iz lanolina in inulin iz korenine cikorije v obliki prahu. Vitamin K pomaga ohranjati zdrave kosti.

 

Vitamin K2 D3

Prehransko dopolnilo F-VIT D3 MAX K2 vsebuje naravno pridobljeni vitamin K2 MK-7, vitamin D3 iz lanolina in inulin iz korenine cikorije v obliki prahu. Vitamin K pomaga ohranjati zdrave kosti. Sodeluje tudi pri prenosu kalcija iz krvnih žil v kostno tkivo in pomaga pri preprečevanju poapnenja krvnih žil. Vitamin D je bistvenega pomena za ohranjanje zdravih kosti in zob. Sodeluje pri pravilni absorpciji in uporabi kalcija ter ohranjanju ustrezne ravni v krvi. Poleg tega vitamin D podpira delovanje mišičnega sistema in imunskega sistema. Inulin pomaga absorpciji kalcija.

Prehransko dopolnilo F-VIT D3 K2 MAX -7, za katerega je značilna zelo visoka vpojnost. Za proizvodnjo vitamina K2 F-VIT D3 MAX se uporabljajo samo rastlinske sestavine (geraniol, farnesol) brez dodatka soje. F-VIT D3 MAX K2 je izdelan iz gensko nespremenjenih (gensko nespremenjenih) surovin. Prehransko dopolnilo F-VIT D3 MAX K2 ne vsebuje polnil, konzervansov, barvil, sladil.

 

OBLIKE Sp. z oo

Podjetje FORMEDS Sp. z oo je specializirano za proizvodnjo prehranskih dopolnil v čisti obliki prahu brez dodanih konzervansov, barvil in sladil. Ponuja naravne, učinkovite in varne izdelke. Celoten proizvodni postopek je v skladu s sistemom HACCP. Surovine, ki se uporabljajo za proizvodnjo njenih izdelkov, izvirajo iz uglednih evropskih dobaviteljev.

 

Sestavine: inulin (korenina cikorije), vitamin K2 (menachinon-7), vitamin D3 (holekalciferol).

 

Vsebnost v priporočenem dnevnem obroku (0,8 g) (referenčna vrednost prehrane%):

Vitamin K2 MK-7 - 100 µg (133%)

Vitamin D - 2000 ie / 50 µg (2000%)

Inulina - 800 mg.

 

Priporočen dnevni vnos: Dodajte 1 porcijo (1 zajemalko) v skodelico z 200 ml vode ali druge pijače in premešajte. Uživajte 1-krat na dan med obrokom.

 

Neto teža: 48 g. Obrokov na posodo: 60.

 

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

 

Pozor: Ne prekoračite priporočenih dnevnih obrokov za zaužitje čez dan. Izdelka ne smejo uporabljati nosečnice in doječe matere.

 

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.