Vitamin E 400 ie mešani tokoferoli - 100 kapsul

Vitamin E 400 ie mešani tokoferoli - 100 kapsul

SWA14
Obecnie brak na stanie
13,72 €
rating Preberite recenzijo
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 1

Vitamin E kot mešanica tokoferolov je najboljša oblika, ki jo je mogoče usvojiti. Vitamin E je močan antioksidant, ki se bori proti prostim radikalom in ščiti maščobne kisline pred njihovo oksidacijo.

 

Vitamin E 400 ie mešani tokoferoli


Mešani tokoferoli z vitaminom E so najboljša oblika vitamina E., ki jo je mogoče prevzeti. Vitamin E je močan antioksidant, ki se bori proti prostim radikalom in ščiti maščobne kisline pred njihovo oksidacijo. Poleg tega preprečuje prezgodnjo razgradnjo eritrocitov in sodeluje pri prenosu kisika skozi rdeče krvne celice do vseh telesnih celic. Vitamin E neposredno vpliva na delovanje mišic. Prav tako podpira imunski sistem, poveča celični odziv in izboljša delovanje limfocitov T.


Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največje zasebno trgovsko podjetje z vitaminskimi katalogi v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolniloSestavine: Vitamin E (mešanica D-alfa tokoferola in tokoferola: beta-tokoferol, delta-tokoferol in gama-tokoferol), ovojnica kapsule: želatina, vlažilec: glicerol, vegetarijansko in sojino olje, prečiščena voda.

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula): vitamin E (mešanica D-alfa tokoferola in tokoferola: beta-tokoferol, delta-tokoferol in gama-tokoferol) - 267 mg ekvivalent alfa-tokoferola

Priporočen dnevni vnos: Ena kapsula na dan med obrokom.

Neto teža: 58 g - 100 kapsul


Skladiščenje: Zaščititi pred svetlobo, hraniti pri sobni temperaturi, na suhem, nedostopnem za majhne otroke.

Pozor: Ne prekoračite priporočenih dnevnih obrokov za en dan. Nosečnice ali doječe matere vitamina E 400 ie ne smejo uporabljati. Tega izdelka ni mogoče nadomestiti za raznoliko prehrano.

Nov
Sehr gut
rating 10
2023-12-25
K.und G. Deutschland
Schnelle Lieferung, danke

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.