GABA 750 mg, 100 kapsul
GABA 750 mg, 100 kapsul
GABA 750 mg, 100 kapsul
GABA 750 mg, 100 kapsul
GABA 750 mg, 100 kapsul
GABA 750 mg, 100 kapsul

GABA 750 mg, 100 kapsul

NOW23
17,60 €

GABA (gama-aminomaslena kislina) podpira živčni sistem v primerih hudega stresa in pomaga pri lajšanju živčne napetosti.

 

GABA 750 mg

 

 

GABA (gama-aminomaslena kislina) je neproteinska aminokislina, ki deluje kot nevrotransmiter v človeških možganih. GABA se naravno proizvaja v telesu in njena prisotnost v centralnem živčnem sistemu lahko pomaga pri sprostitvi in lajšanju živčne napetosti.

Now Foods ®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoke kakovosti in visoke cenjen.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: gama-aminomaslena kislina, hipromeloza (celulozna kapsula), askorbil palmitat, stearinska kislina (rastlinski vir) in silicijev dioksid.

Vsebnost v priporočenem dnevnem odmerku: 750mg GABA - gama-aminomaslene kisline (1 kapsula).

 

Priporočen dnevni vnos: Vzemite 1 kapsulo 1- do 2-krat na dan pred obrokom, z vodo.

Vsebina paketa: 100 vegetarijanskih kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.