BroccoRaphanin® Activated - Aktivni izvleček...

BroccoRaphanin® Activated - Aktivni izvleček semen brokolija, 60 kapsul Vege

KEN04
22,32 €

BroccoRaphanin® Activated je inovativen izdelek iz brokolija, pridobljen iz patentirane sorte surovin. Vsebuje visoko raven glukorafanina, naravne spojine, ki podpira delovanje celic.

 

BroccoRaphanin® Activated - Aktiven izvleček semen brokolija

BroccoRaphanin® Activated je inovativen izdelek iz brokolija, pridobljen iz patentirane sorte surovin. Vsebuje visoko raven glukorafanina, naravne spojine, ki podpira delovanje celic. Vsebuje tudi stabilno mirozinazo, ki je odgovorna za reakcije transformacije učinkovin. Mirozinaza je izjemno pomemben encim, ki ga najdemo v brokoliju in je nujen za proizvodnjo sulforafana.

Kenay ® AG

Kenayag je poljsko podjetje za proizvodnjo prehranskih dopolnil, ki je na trgu od leta 1991. Izdelki Keney® AG vsebujejo sestavine naravnega izvora iz ekološke pridelave.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; izvleček semen brokolija (Brassica oleracea L. var. italica Plenck), standardiziran za vsebnost glukorafanina: 10 %, kapsula: hidroksipropil metilceluloza.

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):

Izvleček semena brokolija (Brassica oleracea var. italic) /BroccoRaphanin®/, 200 mg

vključno z: - glukorafanin: 10 % 20 mg

Encim mirozinaza 17,7 µM/g

Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan

Vsebina paketa: 60 kapsul

Shranjevanje: Zaščiteno pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu, nedostopnem majhnim otrokom.

Opozorilo: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe ženske.

 

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.