Kelatiran baker 2,5 mg, 100 tablet

Kelatiran baker 2,5 mg, 100 tablet

Aliness
ALI15
5,79 €
rating Preberi 2 ocene
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 2

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje baker v obliki diglicinata (kelata).

 

Kelatiran baker 2,5 mg

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje baker v obliki diglicinata (kelata). Baker je potreben za sintezo hemoglobina in skupaj z železom sodeluje pri prenosu kisika do celic, vključno z občutljivimi na živčna tkiva hipoksije. Ta element vpliva na možgane in prenos živčnih impulzov ter na raven nevrotransmiterjev. Baker krepi imunost in ščiti telo pred prostimi radikali.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije aktivnih snovi. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uporabljajo tako osebe, ki so brez glutena, kot tudi osebe z alergijami in intoleranco za laktozo.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine:   sredstvo za povečanje prostornine - kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, akacijeva vlakna, baker (bakrov diglicinat), sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid.

 

Vsebnost v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula) (% referenčnega dnevnega vnosa RWS): baker (baker diglicinat) - 2,5 mg (* 250%)

 

Priporočen dnevni vnos:   1 tableta na dan med obrokom.

 

Neto teža: 100 tablet

 

Skladiščenje:   Zaščitite pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem, nedostopnem za majhne otroke.

 

Pozor:   Ne prekoračite priporočenega dnevnega dodatka čez dan. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice ali doječe matere. Tega izdelka ni mogoče nadomestiti za raznoliko prehrano.

 

Nov
Absorbable form of copper
rating 10
2020-10-03
Bee
Great product, hard to find combo of absorbable forms of copper. This is very good quality. I have copper issues, low blood copper yet body storage of copper, and tend to react to copper. I dont take daily but its wise to have for various biological processes, and copper is not abundant in many food in high amounts.
rating 10
2020-08-29
Anonymous

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.