Sparga Nutramedix 30 ml

Sparga Nutramedix 30 ml

CWD08-30
19,53 €

Sparga Sulphur Detox je izvleček iz korenine medicinskih špargljev.   Zdravilo Sparga Sulphur Detox podpira odstranjevanje sulfoantibiotikov in drugih zdravil na osnovi sulfonamida, ki zavirajo telesne sulfatne poti in poti glutation-toksina.

 

Razstrupljanje žvepla SpargaSparga Sulphur Detox je izvleček iz korenine medicinskih špargljev.   Zdravilo Sparga Sulphur Detox podpira odstranjevanje sulfoantibiotikov in drugih zdravil na osnovi sulfonamida, ki zavirajo telesne sulfatne poti in poti glutation-toksina.   Razstrupljanje žvepla Sparga   je vključen v Cowdenov program podpore in ga je treba uporabljati skupaj z drugimi izdelki iz Cowdenovega protokola.Prehransko dopolnilo


Nutramedix ®
Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1993. Na osnovi patentirane metode ekstrakcije proizvaja visokokakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke. Izdelke podjetja Nutramedix odlikuje visoka moč in širok spekter dejavnosti.


Sestavine:   ekstrakt koreninskega kanala medicinskih belušev, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Uporaba:   10 kapljic (0,5 ml) nalijte v 120 ml vode in počakajte minuto pred pitjem.   Po potrebi se lahko jemlje večkrat na dan.   Pred uporabo stekleničko pretresite.

Neto teža:   30 ml

Skladiščenje:   Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem, izven dosega majhnih otrok.

Pozor:   Ne prekoračite priporočene dnevne porcije. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti s pestro prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.