Vitamin C 500 mg, mikroaktiven 12h 100 kap

Vitamin C 500 mg, mikroaktiven 12h 100 kap

ALI45
9,28 €

Edini vitamin C v VEGE kapsulah na trgu, ki vsebuje inovacijo mikroaktivnega vitamina C, je odvisen od profila njegovega sproščanja.

 

Vitamin C 500 mg Microactive 12h

Edini vitamin C v VEGE kapsulah na trgu, ki vsebuje inovacijo mikroaktivnega vitamina C, je odvisen od profila njegovega sproščanja. Ta profil je optimalen in ob dopolnilnem zaužitju zjutraj in zvečer zagotavlja neprekinjeno oskrbo telesa z vitaminom C. Ta tehnološka rešitev poveča učinkovitost dopolnjevanja vitamina C, saj se vitamin sprošča v 12 urah. Ni nevarnosti, da bi se izločil presežek vitamina C, kot se lahko zgodi pri drugih oblikah vitamina C.

 

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki blagovne znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije učinkovin. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uživajo ljudje na brezglutenski dieti ter ljudje z alergijami in laktozno intoleranco.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: L-askorbinska kislina (vitamin C), ovoj učinkovine: srednjeverižni trigliceridi (MCT), karnauba vosek, celuloza, ovoj kapsule (vezivo: hidroksipropil metilceluloza).

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):

Sestavine

Dnevni obrok (1-2 kapsuli)

RWS-referenčni dnevni vnos

Vitamin C

500 mg - 1000 mg

* 625% -1250%

(*%RWS-referenčni dnevni vnos)

 

Priporočen dnevni vnos: 1-2 kapsuli na dan, zaužiti z obrokom in popiti z vodo.
 

Vsebina: 100 kapsul

Shranjevanje: Zaščiteno pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu izven dosega majhnih otrok.


Opozorilo : Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Ne sme se uporabljati kot nadomestek za pestro prehrano.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.