Alfa lipoična kislina R-ALA 200 mg, 60 tablet

Alfa lipoična kislina R-ALA 200 mg, 60 tablet

ALI23
12,76 €
rating Preberite recenzijo
Povprečna ocena: 5/10 Število ocen: 1

Alfa-lipoična kislina je eden najučinkovitejših antioksidantov.

 

Alfa lipoična kislina R-ALA 200 mg

Alfa lipoična kislina je eden najučinkovitejših antioksidantov, zato vpliva na zaščito celic pred oksidativnim stresom. Podpira proces razstrupljanja telesa in podpira vzdrževanje umske zmogljivosti na pravilni ravni.

V naravi je samo R-enantiomer biološko razpoložljiv.

Kot rezultat kemijske sinteze dobimo racemno zmes dveh R in S izomerov, ki se prodaja pod imenom ALA (alfa lipoična kislina). Vendar je S enantiomer praktično neuporaben, težko se ga je znebiti iz takšne mešanice.

Priljubljena kislina ALA nima izrazitega razmerja med enantiomerom R in S in kljub največjemu dovoljenemu odmerku 600 mg racemata (racemata, tj. ekvimolarne mešanice izomerov iste spojine (R-ALA in S) -ALA), ne vemo, kakšna je vsebnost aktivne oblike R v njej.

R-ALA je surovina, prečiščena iz drugega S-enantiomera, ki vsebuje čisti R-enantiomer, ki se pojavlja naravno v naravi. Zaradi vsebnosti oblike R in visoke aktivnosti je bil največji dnevni odmerek določen na 300 mg za čisti enantiomer R.

 

MedicaLine

MedicaLine je poljski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil, ki deluje na lokalnem trgu od leta 2007. MedicaLine je lastnik blagovne znamke prehranskih dopolnil Aliness. Izdelki blagovne znamke Aliness vsebujejo naravne spojine, za katere je značilna hitra in visoka stopnja absorpcije učinkovin. Vitamine iz njihove ponudbe lahko uživajo tako ljudje na brezglutenski dieti kot tudi ljudje z alergijami in laktozno intoleranco.

 

Prehransko dopolnilo

 

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: kalcijevi fosfati, alfa lipoična kislina (R-ALA), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, smukec

Vsebnost v priporočeni dnevni količini (1 kapsula) (%RWS-referenčni dnevni vnos %):

Sestavine

1 tableta

2 tableti

Alfa lipoična kislina (R-ALA)

200 mg

400 mg

 

Priporočen dnevni vnos: 1-2 tableti dnevno, z obrokom.

Neto teža: 60 tablet

Shranjevanje: Zaščitite pred svetlobo, hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu, nedostopnem majhnim otrokom.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka čez dan. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice in doječe ženske. Tega izdelka ni mogoče uporabiti kot nadomestilo za raznoliko prehrano.

Nov
Vaikea niellä
rating 5
2023-03-22
Jokke
Todella vaikeita niellä, vaikka halkaiseekin pienemmäksi.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.