Japonski dresnik standardiziran na 10% resveratrol, 500 mg, 500 kapsul

25-O7XD-B2WH

New product

Japonski dresnik stimulira in modulira imunski sistem ter ima protivnetne lastnosti. Rastlina je bogat vir resveratrola, ki spodbuja mikrocirkulacijo.

Več

52,27€

Več

Japonski dresnik

Lat. Polygonum cuspidatum

Kitajsko ime: Hu Zhang

 

 

Japonski dresnik stimulira in modulira imunski sistem ter ima protivnetne lastnosti. Rastlina je bogat vir resveratrola, ki spodbuja mikrocirkulacijo. Celotna rastlina poleg resveratrola vsebuje tudi veliko zdravilnih učinkovin, ki delujejo protibakterijsko in protivnetno proti spiroheti borelioze. Zaradi teh lastnosti je japonski dresnik eno najboljših zelišč za zdravljenje lymske borelioze in njenih sočasnih okužb. Snovi, ki jih vsebuje Polygonum cuspidatum, lahko prestopijo krvno-možgansko pregrado in vplivajo na centralni živčni sistem, kjer ščitijo možgane pred postinflamatornimi poškodbami, mikrobnimi endotoksini in bakterijskimi okužbami. Poleg tega japonski dresnik olajša krvni obtok, zlasti v sklepih, možganih, očeh, srcu in koži. Zaradi te značilnosti je rastlina še posebej uporabna za zdravljenje lymske borelioze, saj olajša pretok krvi na mesta, ki jih snovi, ki ubijajo spirohete, težko dosežejo. Deluje skupaj s farmacevtskimi izdelki in zelišči, kar jim olajša dostop do spirohet Borrelia.

 

 

Lymeherbs

Prehransko dopolnilo

Sestavine: ekstrakt korenike japonskega dresnika (Polygonum cuspidatum), standardiziran na 10% resveratrol, kapsula: hipromeloza.

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (1 kapsula): Japonski dresnik (Polygonum cuspidatum) ekstrakt korenike, standardiziran na 10% resveratrola - 500 mg

Priporočen dnevni vnos: vzemite eno kapsulo na dan.

Opomba: Predlagani priporočeni vnos je splošen in NI v skladu s protokolom Stephena Buhnerja. Predlagani vnos po Stephenu Buhnerju je običajno veliko večji od priporočenega vnosa, napisanega na nalepki izdelka. Če želite vedeti priporočeni vnos po Stephenu Buhnerju, se obrnite na nas.

Neto teža: 500 kapsul

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

 

Pozor: Ne prekoračite priporočenih obrokov za zaužitje čez dan. Prehranskih dopolnil ni mogoče nadomestiti (nadomestiti) raznolike prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

 

Ocene

Filtrirajte ocene
(21)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Ponastaviti

Kliknite tukaj, da pustite oceno

rating 10
ok
Bien livraison rapide
rating 10
Very happy
bought it for the third time, again very satisfied
rating 10
Very satisfied
very good product
rating 10
Renouée du Japon à 10 % 500 gelules
très bien
rating 10
.
It works for borelia
rating 10
Good
Product seems to work, but I can’t prove it
rating 10
All good
rating 10
All good
rating 10
Great service
Great products, fast shipping and took a week to the US. Good product selection and large sizes I can’t find elsewhere
rating 10
Very good
rating 10
bartonella
Polecam
rating 10
Lela Eremita, Kamniška ulica 5, 2000 Maribor, SI
Super!
rating 10
Good!
rating 10
La Renouée du japon Standartized à 10% de Resvéra
Bonjour, \r\n\r\nJe recommande vivement les produits de \'Lymeherbs\'. La livraison était très rapide vers la France, et l\'emballage des produits était parfait. Cordialement, Thierry Gschwind