Ashwagandha 450 mg, 100 kapsul
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsul
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsul
Ashwagandha 450 mg, 100 kapsul

Ashwagandha 450 mg, 100 kapsul

SWA62
6,57 €

Ashwagandha je adaptogeno zelišče, ki se tradicionalno uporablja za spodbujanje sprostitve in podpiranje zdravega odziva na vsakodnevni stres.

 

Ashwagandha 450 mg

Ashwagandha je adaptogeno zelišče, ki se tradicionalno uporablja za spodbujanje sprostitve in podpiranje zdravega odziva na vsakodnevni stres. Pomaga pri lajšanju blage ali občasne tesnobe. Korenina ašvagande morda ne le spodbuja zdrav odziv na stres, ampak lahko tudi podpira delovanje imunskega sistema. Kot adaptogen deluje ashwagandha tako, da podpira zdrave ravni kortizola in pomaga uravnavati nadledvični sistem. To pa uravnovesi fiziološke odzive na stresorje in nam pomaga, da se na stres lažje »prilagajamo«. Ashwagandha se tradicionalno uporablja za spodbujanje zdravja in dolgoživosti, revitalizacijo telesa, podporo spanja in izboljšanje splošnega počutja. Poleg tega ima ašvaganda lahko posredno vlogo pri delovanju imunskega sistema telesa.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največji zasebni trgovec s katalogi vitaminov v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolnilo

Sestavine: ašvaganda, ovoj kapsule: želatina, riževa moka, sredstva proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.


Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):


450mh - korenina ašvagande (Withania somnifera).



Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan

Vsebina paketa: 100 kapsul

Shranjevanje: Izdelek hranite pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene porcije za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.