Vitex (Chasteberry) 400 mg, 120 kapsul

Vitex (Chasteberry) 400 mg, 120 kapsul

SWA39
9,19 €

Vitex (Chasteberry) 400 mg je prehransko dopolnilo, ki vsebuje v prahu zmlet sadež jagode, ki je bilo ustvarjeno z mislijo na ženske.

 

Vitex (Chasteberry) 400 mg

Vitex (Chasteberry) 400 mg je prehransko dopolnilo, ki vsebuje v prahu zmlet sadež jagode, ki je bilo ustvarjeno z mislijo na ženske. Učinkovine podpirajo hormonsko ravnovesje in uravnavanje menstrualnega ciklusa ter blažijo neprijetne simptome menopavze.

Že od sodobnega časa se čemaž uporablja kot zelišče za menstrualne težave. Vsebuje flavonoide, ki delujejo podobno kot progesteron. Najbolj priljubljeno delovanje jagodičja je uravnavanje menstrualnega cikla in uravnavanje proizvodnje progesterona pri ženskah. Blaži tudi proces menopavze, povezan s hormonskimi motnjami.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največji zasebni trgovec s katalogi vitaminov v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolnilo

Sestavine: plod jagodičja (Vitex agnus-castus), želatina (ovoj kapsule), sredstva proti sprijemanju: kalcijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid.


Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):


400mg – jagoda česna (Vitex agnus-castus)

Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan

Vsebina pakiranja: 120 kapsul

Shranjevanje: Izdelek hranite pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene porcije za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.