Lutein 10 mg, 120 mehkih gelov
Lutein 10 mg, 120 mehkih gelov
Lutein 10 mg, 120 mehkih gelov
Lutein 10 mg, 120 mehkih gelov
Lutein 10 mg, 120 mehkih gelov
Lutein 10 mg, 120 mehkih gelov

Lutein 10 mg, 120 mehkih gelov

NOW62
Zadnji izdelki v trgovini
21,80 €

Lutein je oranžno-rdeč karotenoidni pigment, ki ga proizvajajo rastline in ga najdemo v prehrani v pisanem sadju in zelenjavi.

 

Lutein 10 mg

 

Lutein je oranžno-rdeč karotenoidni pigment, ki ga proizvajajo rastline in ga najdemo v prehrani v pisanem sadju in zelenjavi. V telesu je lutein eden od prevladujočih pigmentov, koncentriran v makuli – specializiranem predelu očesa, ki je odgovoren za centralni vid. Poleg tega je znano, da se naseli v koži. Funkcionalna vloga luteina v teh občutljivih tkivih je zaščita pred nastajanjem prostih radikalov, ki jih povzroča sončna svetloba.


Now Foods ®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoke kakovosti in visoke kakovosti. cenjen.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: lutein, mehka kapsula [goveja želatina (brez BSE), glicerin, voda, organska karamelna barva], organsko ekstra deviško oljčno olje in silicijev dioksid.


Vsebnost v priporočenem dnevnem odmerku (1 mehka želatina):


10 mg - lutein

 

Priporočen dnevni vnos: 1 gel kapsula dnevno z maščobnim obrokom.

Vsebina paketa: 120 mehkih gelov

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.