Izvleček semen zelene, 60 kapsul
Izvleček semen zelene, 60 kapsul
Izvleček semen zelene, 60 kapsul
Izvleček semen zelene, 60 kapsul
Izvleček semen zelene, 60 kapsul
Izvleček semen zelene, 60 kapsul

Izvleček semen zelene, 60 kapsul

NOW61
19,17 €

Izvleček semena zelene ponuja široko paleto bioaktivnih spojin, vključno z naravno prisotnimi ftalidi, kot je 3-n-butilftalid (3nB). 3nB je obsežno raziskan zaradi njegove sposobnosti podpiranja zdravja ožilja, zlasti v možganih.

 

Izvleček semen zelene

 

Izvleček semena zelene ponuja široko paleto bioaktivnih spojin, vključno z naravno prisotnimi ftalidi, kot je 3-n-butilftalid (3nB). 3nB je obsežno raziskan zaradi njegove sposobnosti podpiranja zdravja ožilja, zlasti v možganih. Izdelek vsebuje izvleček semen divjega kostanja, za katerega je že dolgo znano, da podpira zdravo delovanje ožilja. Za dopolnitev te formule je bil dodan tudi izvleček gloga z več fenolnimi sestavinami.


Now Foods ®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoke kakovosti in visoke kakovosti. cenjen.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Aesculus hippocastanum, Apium Graveolens, glog, hipromeloza (celulozna kapsula), mikrokristalna celuloza, stearinska kislina (rastlinski vir) in silicijev dioksid.

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):


  • 200 mg - Izvleček divjega kostanja (Aesculus hippocastanum) (semena/plodovi) (Standardizirano, da vsebuje najmanj 20 % escina)
  • 100 mg - izvleček olja semen zelene v prahu (Apium Graveolens)
  • 25 mg - Izvleček gloga (list in cvet) (Standardizirano, da vsebuje vsaj 1,8 % viteksin-2”-O-ramnozida)


Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula dvakrat na dan.

Vsebina paketa: 60 kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.