D-riboza Bioenergy riboza 150g

D-riboza Bioenergy riboza 150g

ALI42
19,44 €
D-riboza - eden od bistvenih gradnikov za tvorbo ATP, "univerzalne" energijske molekule v telesu.

 

D-riboza

D-riboza je bistvena sestavina ATP, ki deluje kot glavni nosilec kemične energije v človeškem telesu in se uporablja v celični presnovi. Ko pride do zmanjšanja razpoložljivosti kisika ali pomanjkanja na poti proizvodnje energije, postane povpraševanje po ATP večje od razpoložljive ravni. Takšne situacije so lahko posledica patoloških stanj, pa tudi preintenzivnega treninga ali neučinkovitega delovanja regenerativnih sistemov organizma.

D-riboza je popolnoma naravna in proizvedena s fermentacijskim postopkom. Ima tudi najvišjo stopnjo čistosti, certifikat FDA GRAS, NON-GSO, znanstveno potrjeno in zaščiteno s patenti.

Kenay ® AG

Kenayag je poljsko podjetje za proizvodnjo prehranskih dopolnil, ki je na trgu od leta 1991. Izdelki Keney® AG vsebujejo sestavine naravnega izvora iz ekološke pridelave.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: d-riboza

Vsebina v priporočenem dnevnem obroku (1 merica - 5g)
d-riboza 5 g

Priporočen dnevni vnos: 1 merica enkrat na dan z obrokom. D-riboza ima naravno blago sladek okus in se lahko meša z vodo ali drugo pijačo.

Neto teža: 150 g

Skladiščenje: Zaščitite pred svetlobo, shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem, nedostopnem majhnim otrokom.

C opozorilo: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe ženske.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.