Vitamin K2 200mcg, 30 kapsul
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsul
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsul
Vitamin K2 200mcg, 30 kapsul

Vitamin K2 200mcg, 30 kapsul

SWA49
13,66 €

Vitamin K2 je nujen za procese strjevanja krvi, ohranjanje zdravih kosti in preprečevanje nastanka aterosklerotičnih plakov.

 

Vitamin K2

Vitamin K je pravzaprav skupina več povezanih spojin, razdeljenih v dve glavni vrsti: K1 in K2. Od trinajstih različnih identificiranih podtipov vitamina K2 je menakinon-7 zaradi svoje vloge pri uravnavanju transporta kalcija veliko obetal za trdnost kosti in zdravje srca in ožilja. K2 pomaga aktivirati beljakovine, ki uravnavajo, kje kalcij vstopa v telo. Ta podpora pravilnemu shranjevanju kalcija pomeni, da je ta esencialni mineral usmerjen v kosti in iz arterij, kar spodbuja zdravje skeleta in krvnega obtoka.

Vitamin K2 vpliva na:

  • zdravje kosti in pravilno shranjevanje kalcija
  • sodeluje pri procesih strjevanja krvi
  • podpira zdravje srca in ožilja ter elastičnost arterij
  • pomaga ohranjati zdravo presnovo krvnega sladkorja in raven lipidov
  • lahko podpira zdravo in pozitivno razpoloženje žensk

Menakinon je biološko najbolj aktivna oblika K2 v človeški fiziologiji. Najdemo ga v številnih živilih, vključno s staranimi siri, jetri in jajci, a daleč najbogatejši vir je natto, tradicionalna japonska hrana iz fermentirane soje. Swanson Maximum Strength Vitamin K2 je dodatek z najvišjo koncentracijo natto, narejen izključno iz soje brez GSO. Ta v maščobi topen vitamin nudimo v gel kapsulah na osnovi sončničnega olja za optimalno absorpcijo.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največji zasebni trgovec s katalogi vitaminov v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Vitamin K2 [menakinon-7 iz Natto (fermentirana soja), sončnično olje, želatina, glicerin, dibazični kalcijev fosfat, čebelji vosek, prečiščena voda, sončnični lecitin, karamelna barva.

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):


200mcg - Vitamin K2 [menakinon-7 iz Natto (fermentirana soja)]



Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan.

Vsebina paketa: 30 kapsul

Shranjevanje: Izdelek hranite pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene porcije za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Product added to wishlist
Product added to compare.