Železo 18 mg, 120 kapsul
Železo 18 mg, 120 kapsul
Železo 18 mg, 120 kapsul
Železo 18 mg, 120 kapsul
Železo 18 mg, 120 kapsul
Železo 18 mg, 120 kapsul

Železo 18 mg, 120 kapsul

NOW30
9,46 €

Železo je bistveno mikrohranilo, ki ima ključno vlogo pri proizvodnji energije, delovanju imunskega sistema in nevrološkem zdravju.

 

Železo 18 mg

 

Železo je bistveno mikrohranilo, ki ima ključno vlogo pri proizvodnji energije, delovanju imunskega sistema in nevrološkem zdravju. Železo je bistvena sestavina hemoglobina – molekule, ki prenaša kisik do telesnih celic, in mioglobina, ki veže kisik, ki se uporablja v mišičnem tkivu. NOW uporablja Ferrochel™ Ferric Bisglycinate, za katerega je bilo klinično dokazano, da se odlično absorbira in ga dobro prenašajo, ker je nežen in ne povzroča zaprtja.

Now Foods ®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoke kakovosti in visoke cenjen.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: železov bisglicinat, riževa moka, hipromeloza (celulozna kapsula), stearinska kislina (rastlinski vir) in silicijev dioksid.


Vsebina v priporočeni dnevni porciji:


18 mg - elemtarnega železa (od 90 mg diglicynianu żelaze) (Ferrochel™)

 

Priporočen dnevni vnos: Vzemite 1 kapsulo dnevno z obrokom.

Vsebina paketa: 120 vegetarijanskih kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.