Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml
Enula Nutramedix 30 ml

Enula Nutramedix 30 ml

CWD03-30
35,81 €

Enula Microbial Defense je edinstvena mešanica izvlečkov treh rastlin: elecampane, jalapa in Blood Wiss. Enula ima protivnetne lastnosti ter širok spekter protimikrobnih, protivirusnih, protivirusnih, antibakterijskih učinkov.

 

Enula
 Enula Microbial Defense je edinstvena mešanica lastniške mešanice izvlečkov dveh rastlin: elecampane (Inula helenium) in jalapa (Ipomoea jalapa).

Nutramedix®
Nutramedix je ameriški proizvajalec prehranskih dopolnil, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1993. Proizvaja visoko kakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke na osnovi patentirane metode ekstrakcije. Za izdelke Nutramedix je značilna visoka učinkovitost in širok spekter delovanja.

Prehransko dopolnilo


Sestavine: Izvleček omana, izvleček jalape, mineralna voda, etanol (20-24)%.

Priporočen dnevni vnos: 30 kapljic dodajte do 120 ml vode, počakajte minuto in pojejte. Začnite z 1 kapljico 2x na dan (30 min pred jedjo) in postopoma povečujte odmerek. Pred uporabo pretresite.

Neto teža: 30 ml

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, na suhem mestu, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe ženske.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.