Banderol Nutramedix 60 ml

Banderol Nutramedix 60 ml

CWD35-60
54,87 €
rating Preberi 3 ocene
Povprečna ocena: 10/10 Število ocen: 3

Banderol Microbial Defense je izvleček lubja vrste Otoba sp. - drevo, ki izvira iz Južne Amerike. Banderol ima protivnetne lastnosti in širok spekter protimikrobnih, protivirusnih in antiparazitskih učinkov.

 

Banderol mikrobna obramba

Banderol Microbial Defense je izvleček lubja vrste Otoba sp. - drevo, ki izvira iz Južne Amerike. Banderol ima protivnetne lastnosti in širok spekter protimikrobnih, protivirusnih in antiparazitskih učinkov. Banderol je učinkovit proti bakteriji Borelia burgdorferi in drugim sortam borelije, vključno z učinkovitimi cistami in biofilmom bakterij borelije. Učinkovit je tudi proti sočasnim okužbam z lajmsko boleznijo, kot so Bartonella, Babesia, Chlamydia, Mykoplasma, Rickettsia (vključno s Coxiello in Erlichia) ali citomegalovirus. Učinkovit je tudi proti glivicam Candida. V študiji, opravljeni na univerzi Guayaquil v Ekvadorju na Nutramedixovi mikrobiološki zaščiti Banderol, je bilo dokazano, da ima izdelek močne protivnetne lastnosti in zmanjša vnetje za 84,4%. Banderol Microbial Defense se uporablja v Cowdenovem programu podpore in bi ga morali uporabljati skupaj z drugimi proizvodi iz Cowdenovega protokola.

Nutramedix®

Nutramedix je ameriško podjetje, ki deluje na ameriškem trgu od leta 1993. Nutramedix proizvaja visokokakovostne bioaktivne rastlinske izvlečke. Zahvaljujoč patentirani metodi ekstrakcije je za izdelke značilna velika moč in širok spekter delovanja.

Sestavine: izvleček skorje banderola (Otoba sp.), Mineralna voda, etanol (20-24)%.

Uporaba: Nalijte 1–30 kapljic v 120 ml vode in počakajte eno minuto, preden popijete mešanico. Začnite z eno kapljico dvakrat na dan (30 minut pred obrokom) in počasi povečajte odmerek na 30 kapljic dvakrat na dan. Pred uporabo pretresite.

Neto teža: 60 ml

Skladiščenje: Shranjujte pri sobni temperaturi, na suhem, izven dosega majhnih otrok.

Nov
Muy buen producto.
rating 10
2022-12-05
Santiago
Precios muy competitivos y. muy rápidos en la entrega
Chris
rating 10
2022-03-03
Chris
It is ok
Good evening
rating 10
2022-01-30
Chris
Good evening
I can say that the products bought from your company arrived to me in optimal time.
I can\'t comment on the quality, until I use them for at least 1/2 month.
With high respect
Chris

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.