• Nov
Izvleček cimeta 250 mg, 90 kapsul

Izvleček cimeta 250 mg, 90 kapsul

Swanson
SWa130
Zadnji izdelki v trgovini
6,96 €

Izvleček cimeta vsebuje kar 250 mg standardiziranega izvlečka skorje cimeta.

 

Izvleček cimeta 250 mg

Cinnamon Extract vsebuje koncentriran izvleček cimeta v vsaki kapsuli v koncentraciji 4:1. Cimet je začimba, ki se tradicionalno uporablja v zeliščni medicini za podporo zdravega prebavnega delovanja in vzdrževanje zdrave ravni sladkorja v krvi. Je bogat z antioksidanti in lahko pomaga zmanjšati vnetje. Cimetovo lubje naj bi imelo številne potencialne koristi za zdravje, vključno s spodbujanjem zdravja srca, izboljšanjem delovanja možganov in podpiranjem zdrave ravni krvnega tlaka.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največji zasebni trgovec s katalogi vitaminov v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolnilo

Sestavine: izvleček cimeta, ovoj kapsule: želatina, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, sredstvo proti strjevanju: kalcijeve soli maščobnih kislin.

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):

250 mg - 4:1 izvleček cimeta

Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan. Zaužiti z vodo.

Vsebina paketa: 90 kapsul

Shranjevanje: Izdelek hranite pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene porcije za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.