CitroKap 50 ml

CitroKap 50 ml

Flos
FLS07
10,23 €

Izvleček CitroKap je pridobljen iz pečk grenivke. Vsebuje visoko koncentriran kompleks bioflavonoidov in vitamina C.

 

CitroKap

Izvleček grenivkinih pešk

Izvleček CitroKap je pridobljen iz pečk grenivke. Vsebuje visoko koncentriran kompleks bioflavonoidov in vitamina C. CitroKap je popolnoma naraven izdelek, brez konzervansov in sintetičnih dodatkov. Izvleček grenivkinih pešk je učinkovit antiseptik, ki zavira razvoj najrazličnejših potencialno škodljivih bakterij, gliv, virusov in parazitov. Citrokap krepi imunski sistem, vzdržuje fiziološko ravnovesje telesa in izkazuje antioksidativne lastnosti.

Flos ®

Zakład Konfekcjonowania Ziół "Flos" je ena od vodilnih farmacevtskih družb z zeliščnim profilom na Poljskem, ustanovljena leta 1988. Njena paleta izdelkov vključuje posušena zelišča, zeliščna zdravila, prehranska dopolnila, zeliščno kozmetiko in medicinske izdelke. Podjetje izpolnjuje standarde GMP (Good Manufacturing Practices – Načela dobre proizvodne prakse) in GLP (Good Laboratory Practice – Dobra laboratorijska praksa.)

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Glicerin izvleček pečk grenivke 84% (glicerinski rastlinski nosilec), voda, vitamin C 300 mg / 100 ml (antioksidant) Izdelek vsebuje 800 mg bioflavonoidov na 100 ml.

Neto teža: 50 ml

Priporočen dnevni vnos: 15 kapljic, raztopljenih v 200 ml tekočine (najbolje sadnega soka, metinega čaja ali vode) trikrat na dan (priporočen odmerek čez dan).

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenih porcij za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek je kontraindiciran za nosečnice in doječe matere. Ne uživajte v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino. Ljudje, ki so alergični na citruse, imajo lahko po zaužitju izdelka alergijske reakcije.

Nov

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij najdete v našem pravilniku o zasebnosti.