• Nov
L-tirozin 750 mg, 90 kapsul
L-tirozin 750 mg, 90 kapsul
L-tirozin 750 mg, 90 kapsul
L-tirozin 750 mg, 90 kapsul
L-tirozin 750 mg, 90 kapsul
L-tirozin 750 mg, 90 kapsul

L-tirozin 750 mg, 90 kapsul

NOW80
Zadnji izdelki v trgovini
16,55 €

L-Tirozin podpira kognitivne funkcije, razpoloženje in obvladovanje stresa.

 

L-karnitin 1000 mg

L-Tirozin proizvajalca Now Foods je visoko kakovostno, popolnoma naravno prehransko dopolnilo, ki podpira kognitivne funkcije, razpoloženje in obvladovanje stresa.

L-tirozin je pogojno esencialna aminokislina, ki je potrebna za tvorbo nevrotransmiterjev: dopamina, adrenalina in noradrenalina ter kožnega pigmenta - melanina. Noradrenalin in adrenalin (epinefrin) sta glavna dejavnika odgovorna za odziv telesa na akutni stres in skupaj z dopaminom pomagata ohranjati pozitivno razpoloženje in mentalno budnost. Poleg tega je L-tirozin še posebej pomemben za pravilno delovanje ščitnice.

 

Now Foods ®

Now Foods®, ustanovljen leta 1948, velja za ugledno ameriško blagovno znamko v industriji prehranskih dopolnil. S svojo predanostjo izjemni kakovosti se NOW Foods® drži standardov dobre proizvodne prakse (GMP), kar zagotavlja, da njihovi izdelki izpolnjujejo stroge kontrole kakovosti za dobro počutje svojih strank.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: L-tirozin (prosta oblika), celuloza (kapsula), riževa moka, stearinska kislina (rastlinski vir) in silicijev dioksid.

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):

750 mg - L-tirozin (prosta oblika)

Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula 1- do 3-krat na dan.

Vsebina paketa: 90 kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.


Izdelano v ZDA po standardih GMP

Product added to wishlist
Product added to compare.