• Nov
Fenugreek 500 mg, 250 kapsul
Fenugreek 500 mg, 250 kapsul
Fenugreek 500 mg, 250 kapsul
Fenugreek 500 mg, 250 kapsul
Fenugreek 500 mg, 250 kapsul
Fenugreek 500 mg, 250 kapsul

Fenugreek 500 mg, 250 kapsul

NOW77
19,17 €

Fenugreek 500 mg proizvajalca Now Foods je visokokakovostno prehransko dopolnilo, ki podpira normalno raven sladkorja v krvi in pomaga pri prebavi.

 

Fenugreek 500 mg

Fenugreek 500 mg proizvajalca Now Foods je visokokakovostno prehransko dopolnilo, ki podpira normalno raven sladkorja v krvi in pomaga pri prebavi. Prehransko dopolnilo vsebuje zmleta semena triplata, ki so pridobljena iz semen rastline triplata in so znana po svojih zdravilnih lastnostih. Ta izdelek je vegetarijancem prijazen, brez GSO in glutena.

 

Now Foods ®

Now Foods®, ustanovljen leta 1948, velja za ugledno ameriško blagovno znamko v industriji prehranskih dopolnil. S svojo predanostjo izjemni kakovosti se NOW Foods® drži standardov dobre proizvodne prakse (GMP), kar zagotavlja, da njihovi izdelki izpolnjujejo stroge kontrole kakovosti za dobro počutje svojih strank.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: organska triplata (Trigonella foenum-graecum) (seme), hipromeloza (celulozna kapsula), stearinska kislina (rastlinski vir) in silicijev dioksid.

Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (2 kapsuli):

1 g - Bio triplata (Trigonella foenum-graecum) (seme)

Priporočen dnevni vnos: Vzemite 2 kapsuli 1- do 3-krat dnevno.

Vsebina paketa: 250 kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.


Izdelano v ZDA po standardih GMP

Product added to wishlist
Product added to compare.