• Nov
D-manoza 500 mg, 240 kapsul
D-manoza 500 mg, 240 kapsul
D-manoza 500 mg, 240 kapsul
D-manoza 500 mg, 240 kapsul
D-manoza 500 mg, 240 kapsul
D-manoza 500 mg, 240 kapsul

D-manoza 500 mg, 240 kapsul

NOW74
Zadnji izdelki v trgovini
47,01 €

D-manoza proizvajalca Now Foods je visokokakovostno prehransko dopolnilo, ki podpira zdravje sečil.

 

D-manoza 500 mg 

D-manoza proizvajalca Now Foods je visokokakovostno prehransko dopolnilo, ki podpira zdravje sečil. To prehransko dopolnilo vsebuje čisto D-manozo v prahu, vrsto naravnega sladkorja, ki naj bi pomagal pri preprečevanju okužb sečil. Ta izdelek je vegetarijancem prijazen, brez GSO in glutena.

 

Now Foods ®

Now Foods ® je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu deluje že od leta 1948. Podjetje Now ® ima dolgoletne izkušnje, njegovi izdelki pa so izdelani v skladu z najvišjimi standardi dobre proizvodne prakse (GMP), zaradi česar so izdelki visoke kakovosti in visoke cenjen.

 

Prehransko dopolnilo

Sestavine: D-manoza, hipromeloza (celulozna kapsula), riževa moka, stearinska kislina (rastlinski vir), magnezijev stearat (rastlinski vir) in silicijev dioksid.

Vsebnost v priporočenem dnevnem odmerku (v 3 kapsulah):


1500 mg - D-manoza

Priporočen dnevni vnos: Vzemite 3 kapsule 1- do 3-krat na dan. Pijte vodo ali nesladkan sok, npr. nesladkan brusnični sok.

Vsebina paketa: 240 kapsul

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestek (nadomestek) pestre prehrane. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.


Izdelano v ZDA po standardih GMP

Product added to wishlist
Product added to compare.