Moringa BIO 500 mg 100 tablet

Moringa BIO 500 mg 100 tablet

ALI52
11,03 €

Moringa oleifera (Moringa oleifera) pomaga vzdrževati normalno raven glukoze (pozitivno vpliva na presnovo glukoze).

 

Moringa BIO 500 mg

BeOrganic Moringa BIO ekstrakt 500 mg je proizvod, pridobljen v procesu ekstrakcije dragocenih listov, zaradi česar je edinstven na trgu ekološko certificiranih prehranskih dopolnil na Poljskem.

Moringa oleifera ali hrenovo drevo, ki ga najdemo v Indiji, Afriki in jugovzhodni Aziji. Doseže višino do 10 m, zanj so značilni 1-2 cm veliki svetlo zeleni listi, na vrhu zaobljeni. Imenujejo ga tudi »drevo dolgega življenja« ali »čudežno drevo«, saj velja za izjemno dragoceno in zdravo rastlino.

Moringa oleifera (Moringa oleifera) pomaga vzdrževati normalno raven glukoze (pozitivno vpliva na presnovo glukoze).

MedicLine

MedicaLine poljskemu proizvajalcu linije izdelkov Aliness. Izdelki vključujejo naravne kombinacije, za katere je značilen vpliv in najvišji obseg funkcionalnih lastnosti, zaradi česar so boljši za telo in imajo zdravju prijazen značaj. Njihova proizvodnja je odobrena po načelu »clean label«, ki zagotavlja nepotrebne dodatke. Vitamine znamke Aliness lahko uživajo alergiki, osebe z intoleranco za laktozo, pa tudi osebe brez glutena.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Bio 4:1 izvleček iz listov moringe oleifera (Moringa oleifera), polnilo: BIO akacijeva vlakna, mikrokristalna celuloza.


Vsebina 1 tablete:


500mg - ekološki izvleček 4:1 iz listov moringe oleifera (Moringa oleifera)

Priporočen dnevni vnos : 1-6 tablet dnevno med ali po obroku z vodo.

Vsebina paketa : 100 tablet

Skladiščenje: Zavarovano pred škodljivimi učinki v vodi, na suhem mestu izven dosega majhnih otrok.


Pozor: Čez dan ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Tega izdelka ne smejo uporabljati nosečnice in doječe ženske. Izdelek se ne more uporabljati kot nadomestilo za raznoliko prehrano.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.