Pau d'Arco tekoči izvleček, 29,6 ml

Pau d'Arco tekoči izvleček, 29,6 ml

Swanson
SWA79
Obecnie brak na stanie
16,81 €

Pau D'Arco Liquid Extract je prehransko dopolnilo v obliki tekočega izvlečka iz notranjega lubja lapača (Tabebuia impetiginosa).

 

Pau d'Arco tekoči izvleček

Pau D'Arco Liquid Extract je prehransko dopolnilo v obliki tekočega izvlečka iz notranjega lubja lapača (Tabebuia impetiginosa), s stopnjo koncentracije DER 1:1 (Drug Extract Ratio). Uporabljajte kot dodatek dnevni prehrani odraslih.

Lapacho lahko naravno podpira fiziološko odpornost telesa. Poleg tega rastlina prispeva k sprostitvi ter dobremu psihičnemu in fizičnemu počutju. Pau d'arco se tradicionalno uporablja tudi kot rastlina, ki podpira pravilno cirkulacijo in krvni tlak. Pomaga ohranjati zdravje sten krvnih žil in kapilarne mikrocirkulacije.

Pau d'Arco, nosilec: vegetarijanski glicerin, prečiščena voda.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil. Na trgu je od leta 1969. Izdelki Swanson izpolnjujejo vse standarde kakovosti in so izdelani v skladu z dobrimi proizvodnimi praksami (GMP). Swanson Health Products si po najboljših močeh prizadeva ohraniti najvišjo kakovost svojih izdelkov.

Prehransko dopolnilo

Sestavine: izvleček Pau D'Arco (Tabebuia impetiginosa) (notranja skorja, rastlinski glicerin, prečiščena voda.


Vsebina v priporočenem dnevnem odmerku (1/2 kapalke, 0,5 ml):


393 mg - izvleček Pau D'Arco (Tabebula impetiginosa) (notranja skorja)



Priporočen dnevni vnos: 1/2 kapljice na dan.

Vsebina paketa: 29,6 ml

Shranjevanje: Izdelek hranite pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene porcije za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Product added to wishlist
Product added to compare.