Ecklonia Cava Extract - Standardizirano 53 mg,...

Ecklonia Cava Extract - Standardizirano 53 mg, 30 kapsul

Swanson
SWA70
14,45 €

Ecklonia Cava, imenovana tudi veslonosni plevel ali kaijme v japonščini, je vrsta užitnih rjavih morskih alg, ki jih najdemo v oceanskih vodah ob obali Japonske in Koreje.

 

Ekstrakt Ecklonia Cava - standardiziran 53 mg

Ecklonia Cava, imenovana tudi veslonosni plevel ali kaijme v japonščini, je vrsta užitnih rjavih morskih alg, ki jih najdemo v oceanskih vodah ob obali Japonske in Koreje. Ecklonia Cava ima bogate lastnosti, ki spodbujajo zdravje. Izvleček Ecklonia Cava, bogat s polifenoli, florotaninom in derivati sterola, je lahko koristen v boju proti številnim zdravstvenim težavam. Zaradi prisotnosti polifenolov lahko njegova uporaba prispeva k boju proti prostim radikalom, posledično pa ima lahko močne antioksidativne lastnosti. Prisotnost florotanina pa lahko pomaga pri odpravljanju težav z lasmi – preprečuje prekomerno izpadanje las in plešavost. Ecklonia Cava lahko pomaga zmanjšati utrujenost in lažje zaspi.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največji zasebni trgovec s katalogi vitaminov v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolnilo

Sestavine: izvleček Ecklonia Cava 80:1, mikrokristalna celuloza (rastlinska vlakna), hipromeloza (vegetarijanska kapsula), magnezijev stearat, silicijev dioksid.


Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):


53 mg - izvleček Ectonia cava 80:1



Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan

Vsebina paketa: 30 kapsul

Shranjevanje: Izdelek hranite pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene porcije za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Product added to wishlist
Product added to compare.