Pycnogenol 50 mg, 50 kapsul
Pycnogenol 50 mg, 50 kapsul
Pycnogenol 50 mg, 50 kapsul
Pycnogenol 50 mg, 50 kapsul

Pycnogenol 50 mg, 50 kapsul

Swanson
SWA65
Zadnji izdelki v trgovini
45,96 €

Pycnogenol je izvleček lubja francoskega primorskega bora Pinus pinaster.

 

Pycnogenol 50 mg

Pycnogenol je izvleček lubja francoskega primorskega bora Pinus pinaster. Vsebuje naravno mešanico antioksidantov (približno 40 biološko aktivnih sestavin) s širokim spektrom zdravilnih učinkov na človeško telo.

Pycnogenol lahko pozitivno vpliva na srčno-žilni sistem. Pogosto se uporablja za profilakso proti aterosklerozi in preprečevanje kapi. Podpira spomin in koncentracijo ter preprečuje nevrodegenerativne bolezni. Pycnogenol ima še vrsto drugih lastnosti – lahko zavira razvoj rakavih celic, krepi imunski sistem, varuje vid, izboljšuje vitalnost in blagodejno vpliva na sklepe.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največji zasebni trgovec s katalogi vitaminov v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Pycnogenol (izvleček lubja francoskega morskega bora), ovoj kapsule: želatina, riževa moka, sredstva proti strjevanju: kalcijeve soli maščobnih kislin.


Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):


50mg - Pycnogenol (izvleček lubja francoskega morskega bora)



Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula 1-2 krat dnevno

Vsebina paketa: 50 kapsul

Shranjevanje: Izdelek hranite pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene porcije za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Product added to wishlist
Product added to compare.