Relora - patentiran izvleček magnolije in...

Relora - patentiran izvleček magnolije in felodendrona 250 mg, 90 kapsul

SWA53
32,57 €

Patentiran izvleček magnolije in koral, ki pomaga ohranjati normalno telesno težo med stresom.

 

Relora - patentiran izvleček magnolije in felodendrona 250 mg

Patentiran izvleček magnolije in koral, ki pomaga ohranjati normalno telesno težo med stresom.

Pod stresom naše telo sprošča stresne hormone, predvsem kortizol, ki lahko ne samo poveča apetit, ampak tudi vpliva na način, kako telo skladišči in presnavlja maščobno tkivo. Relora blaži učinke stresnih hormonov in pozitivno vpliva na telo in njegovo presnovo.

Swanson ®

Swanson Health Products je ameriški proizvajalec in distributer prehranskih dopolnil, ustanovljen leta 1969. Podjetje je največji zasebni trgovec s katalogi vitaminov v ZDA. Njeni izdelki so izdelani v skladu z dobro proizvodno prakso (GMP).

Prehransko dopolnilo

Sestavine: Relora® lastniška mešanica patentiranih, standardiziranih izvlečkov Magnolia officinalis (lubje) in Phellodendron amurense (lubje), preželatiniziran škrob, želatina, mikrokristalna celuloza (rastlinska vlakna), koruzni škrob, askorbil palmitat.


Vsebnost priporočenega dnevnega odmerka (1 kapsula):


250 mg – Relora® lastniška mešanica patentiranih, standardiziranih izvlečkov Magnolia officinalis (lubje) in Phellodendron amurense (lubje)



Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula na dan.

Vsebina paketa: 90 kapsul

Shranjevanje: Izdelek hranite pri sobni temperaturi, v suhem prostoru, izven dosega majhnih otrok.

Pozor: Ne prekoračite priporočene porcije za uživanje čez dan. Prehranskih dopolnil ne moremo uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano. Izdelek ni priporočljiv za nosečnice in doječe matere.

Product added to wishlist
Product added to compare.